Veszedelmes viszonyok – Heti Grün

Rejtélyes gyilkosság a BM kórházban, erősek cinizmusa az Országházban, átlagos napok a Knesszetben, zsidó származású szentek egy jezsuita folyóiratban. Az elmúlt hét izgalmas olvasmányainak összefoglalója Neokohn cikkek környezetbarát újrahasznosításával.

Pelle János a Központi Statisztikai Hivatal elnöke három évtizeddel ezelőtti halálának gyanús körülményeit elevenítette fel, melyek mindmáig tisztázatlanok.

Steiner Zsófia szerint időszerű, hogy Magyarországon is legyen általánosan elfogadott az isztambuli egyezmény, vagy bármi, ami megálljt parancsol a nők elleni erőszaknak.

Nagy Gabriella a másfél éve húzódó izraeli kormányválság végével kecsegtető új Knesszet erőviszonyait tekintette át, és összefoglalta, hogy milyen érdekes kérdések vannak a március választások eredményeként megalakult törvényhozás napirendjén.

Wallenstein Róbert Izraelről, antiszemitizmusról, függetlenségről és hitről is beszélgetett az elmúlt negyed század egyik meghatározó alkotójával, az író-újságíró, zenész-producer Prieger Zsolttal, az Anima Sound System együttes motorjával.

Előző összefoglalónk itt olvasható:

A nyúlon túl – Heti Grün

Náci alapvetés, haszid metálmuzsikus, halhatatlan hazugságok, érdektelen Munkapárt, haldokló utópiák, hálátlan feladat, bürokratikus malmok, kritikus pillanatok.