„A karvalyorrúaknak nyilas jelkép, nekünk magyaroknak mást jelent a turul”

A XII. kerületi Turul-szobornál tartotta október 23-i megemlékezését a Mi Hazánk, amelynek egyes szimpatizánsai nyíltan zsidóztak az eseményről tudósító Telex munkatársának. 

A párt beszámolója szerint a rendezvényen

„több mint 20 hazafias szervezettel összefogva álltunk ki a hegyvidéki Turul-szobor mellett, melyet a globalisták el akartak bontani. Ahogyan a múltban megvédtük a turult, úgy fogjuk ezt tenni ma is, és így lesz ez a jövőben is. Maradunk az úton, és harcolunk tovább a magyarságért, a nemzetért!”

A résztvevők között nagy számban voltak jelen a Betyársereg, a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai. Többen gárdamellényt viseltek, de látni lehetett egy-egy „Vér és Becsület” kitűzőt és Horthy Miklóst ábrázoló pólót is.

„Ez egy önvédelem volt, hogy ugye irtották, hogy nekimentek a zsidóknak. Tetszik, nem tetszik. Ez nem úgy van, hogy fölkelek reggel és akkor most utálom a zsidókat. A magyarság elég szépen megszenvedte a zsidók terrorját úgymond. Nem a nyílt fizikai, hanem inkább a szellemi terrort”

– mondta a Telex riporterének az egyik résztvevő.

„A karvalyorrúaknak nyilas jelkép, nekünk magyaroknak mást jelent a turul”

Mentsük meg a Turult címmel rendezett tüntetést a Mi Hazánk a nyilasok által elkövetett tömeggyilkosságok közvetlen közelében álló emlékműért. A 12. kerület új polgármesterét, Kovács Gergelyt szidták a megemlékezésen. Meg a zsidókat. Telex.hu – Csak tőled függ!

Szerinte azért akarja eltávolítani a turulszobrot a kerület polgármestere, mert az

„nyilas meg ilyen fasiszta jelképet szimbolizál a karvalyorrúaknak. Nekünk magyaroknak teljesen mást jelent.”

Amikor az újságíró visszakérdezett, tisztában van-e azzal, hogy a tatabányai és budai várban található turulszobrot zsidó szobrász készítette, a megszólaló így válaszolt:

„Nem azt mondom, hogy minden zsidó egy féreg. Nagyon sok zsidó van, aki 56-ban is harcolt velünk, 48-ban is. Nem minden zsidó volt bűnös, ezt aláírom, de hát az ember nem szelektál. A Mein Kampfban is le van írva, hogy nem azt nézi a háziasszony, hogy ez a bolha megcsípett, nem csípett meg, hanem mindet agyonüti.”

Novák Elődöt nem a náci karlendítés zavarja, hanem a szemét

„Szerintem nem ez a legnagyobb dolog, hogy ki lendít kart, ki nem lendít kart. Nem foglalkozunk ezzel. Jól érezzük magunkat” – mondja a Mi Hazánk alelnöke.

A megemlékezésen felszólalt Novák Előd, a párt alelnöke, aki szerint „a kutya ugat, a turul marad”. Üzent egyben Kovács Gergelynek is, akit drogos polgármesternek nevezett, hogy megvédik a turult.

A felszólalók sokasága között ott találjuk Raffay Ernő történészt is, aki a következő eszmefuttatásra vállalkozott:

„Tessék megfigyelni, hogy a Magyar Tudományos Akadémián a történészfront, hát hogy mondjam csak, közel-keleti…, de nem illik ilyent mondani, szóval nem a magyar tudósok, nem a mi kezünkben van. Ezt meg kell változtatni majd egyszer.”

Ez a cikk a Tett és Védelem alapítvány oldalán jelent meg eredetileg.

Novák Előd háborús bűncselekményekkel vádolja az IDF-ben szolgáló magyarokat

A Mi Hazánk képviselője már nagyon szívesen látná börtönben az izraeli hadsereg magyar származású tagjait.

Magyar Péter népszerűsége miatt kezdett újra zsidózni a Mi Hazánk?

Novák Elődék elővették a régi, „jól bevált” zsidó- és Izrael-ellenes üzeneteiket, hogy megakadályozzák szavazóik átpártolását a Tisza Párthoz.