A terrorpártoló Greta Thunberg szívesen „szétzúzná” a cionizmust

A svéd lány már megint a zsidó államot támadja a klíma megvédése helyett.

Greta Thunberg is részt vett a november 22-én, a stockholmi izraeli nagykövetség előtt tartott tüntetésen, amelyen több száz Izrael-ellenes tüntetővel együtt mosolyogva skandálta, hogy

„zúzzuk szét a cionizmust”.

Az esetről videófelvétel is készült:

Megatron on Twitter: „BREAKING:Climate activist Greta Thunberg Chants „Krossa Sionismen” (Crush Zionism) at Pro-Palestine Rally in 🇸🇪Stockholm. pic.twitter.com/JVpoUVmxmX / Twitter”

BREAKING:Climate activist Greta Thunberg Chants „Krossa Sionismen” (Crush Zionism) at Pro-Palestine Rally in 🇸🇪Stockholm. pic.twitter.com/JVpoUVmxmX

Két héten belül ez már a második alkalom, hogy Thunberg Izraelt támadja. Legutóbb egy november 12-i amszterdami „klímatüntetésen” szólalt fel a zsidó állam ellen.

„A klímaigazságosság mozgalmaként meg kell hallgatnunk azok hangját, akiket elnyomnak, és akik a szabadságért és az igazságosságért küzdenek. Máskülönben nem lehet klímaigazságosság nemzetközi szolidaritás nélkül” – mondta akkor a svéd aktivista.

Thunberg ezután egy palesztin sálban elkezdte skandálni a

„Nincs klímaigazságosság a megszállt földön”-t.

Egy 100 izraeli környezetvédelmi aktivistából álló csoport a múlt hónapban nyílt levelet írt alá, amelyben kritizálták Thunberg a megszólalásai miatt.

A bejegyzései „megdöbbentően egyoldalúak, rosszul informáltak, felületesek voltak, és teljes ellentétben állnak azzal a képességével, hogy mélyen belemerüljön a részletekbe és a komplex kérdések mélyére ásson” – állt a levélben.

„Ön szerint a Hamász képviseli az emberi jogokat és a szabadságot? Gondolja újra!”

– tették hozzá.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Thunberg Izrael-ellenessége még mozgalma svájci és német részlegének is sok volt, ezért szakítottak az alapítójukkal és kiváltak az anyaszervezetből.

Puzsér Róbert kegyetlenül kiosztotta a Gáza mellett kiálló Greta Thunberget

„Greta valami olyasmibe pofázik bele, amihez h*lye, mint a s*gg” – mondta a publicista.