Izrael-ellenes gyűlöletcunamiba fulladt Greta Thunbergék tüntetése

A „Fridays for Future” már hetek óta nemcsak a klíma elleni harcról szól, hanem Izrael-ellenes harcról is. Greta Thunberg, a klímamozgalom alapítója már nyíltan terrorámogatókkal veszi körül magát – írja a Jüdische Allgemeine.

Egy vasárnapi amszterdami tüntetésen Thunberg – palesztin sálba öltözve – azt mondta, hogy kötelessége „meghallgatni azoknak a hangját, akiket elnyomnak, és akik a békéért és az igazságosságért harcolnak”.

Ezután átadta a mikrofont Sara Rachdannak, aki 85 ezer ember előtt állította, hogy Izrael népirtást követ el a palesztinok ellen. Egy ponton elkezdte skandálni, hogy „A folyótól a tengerig, Palesztina szabad lesz”, ekkor a szervezők lehalkították a mikrofonját.

Az ismert rigmus Izrael állam elpusztítására szólít fel.

A szervezők szerint Sara Rachdant nem hivatalos szónokként hívták meg és Thunberg úgy engedte fel a színpadra, hogy „nem ismerte őt”.

A palesztin aktivista teljesen nyíltan beszél a zsidók iránti gyűlöletéről. Rachdan örült akkor is, amikor a Hamász lemészárolt 1200 izraelit.

Izraelben viccet csináltak a Hamászt támogató nyugati liberálisokból

Az izraeli humoristák vicces módon mutattak rá a Hamász-párti diákok tudatlanságára és nyilvánvaló képmutatására.

„Igen, ezt a támadást a Hamász kezdeményezte, de ez nem a Hamászról szól. Hanem a palesztin ellenállásról.

Ez végre egy palesztin akció a megszállás ellen. Kérem, támogassák az ellenállást” – mondta egy videójában.

Még azt is állította, hogy Izrael palesztinokat gázosít el. „Vajon hol láttunk már ilyet korábban?” – tette fel a kérdést az antiszemita aktivista.

Netanjahu naponta több gyereket öl meg a Gázai övezetben, mint Hitler az auschwitzi birkenaui koncentrációs táborban – írta egy általa megosztott ábra, amelyet azóta már törölt.

Sara Rachdan egyik példaképe a terrorista Leila Khaled, aki az egyik első női gépeltérítő volt.

Khaled a Népi Front Palesztina Felszabadításáért nevű terrorszervezet tagjaként 1969-ben térített el egy Tel-Avivba tartó Boeing 707-est. Miután leszálltak a géppel Damaszkuszban, az izraeli utasokat foglyokra cserélték.

„Köszönjük, hogy továbbra is inspirál minket az ellenállásra”

– írta róla Rachdan.

Ezt nem láttuk jönni: saját elvtársai intettek be Greta Thunbergnek!

How dare you!

Puzsér Róbert kegyetlenül kiosztotta a Gáza mellett kiálló Greta Thunberget

„Greta valami olyasmibe pofázik bele, amihez h*lye, mint a s*gg” – mondta a publicista.