Eltüntetné Márki-Zayt a közéletből a zsidó tévé vezetője

„Márki-Zay Péternek el kell tűnnie a közéletből” – közölte a Magyar Nemzettel Breuer Péter.

Az Európában egyedülálló, zsidó tematikájú Heti TV tulajdonos-igazgatója az ellenzéki miniszterelnök-jelölt vasárnap esti élő Facebook-bejelentkezésére reagált, amelyben arról beszélt, hogy „a Fideszben egyébként van néhány zsidó is, bár elég kevés”.

Már akkor elkezdtem aggódni, amikor Márki-Zay az előválasztás megnyerése után tartott beszédében arról beszélt, hogy „szeretettel, magyarként fogunk a keblünkre ölelni minden cigányt, minden zsidót, minden meleget, minden fogyatékkal élőt”

– tette hozzá Breuer. Szerinte a baloldal miniszterelnök-jelöltje mindenre alkalmatlan, és a mögötte álló pártok szegénységi bizonyítványa, hogy Márki-Zayt támogatják.

Hódmezővásárhely polgármestere együtt politizál azokkal a jobbikosokkal, akik korábban arról beszéltek, hogy listázni kell a zsidó országgyűlési képviselőket és kormánytagokat, most pedig ő maga is bevallotta, hogy listája van azokról a fideszesekről, akik zsidó származásúak

– emlékeztetett a Heti TV igazgatója.

Márki-Zay számontartja a „fideszes zsidókat”

Az ellenzéki összefogás miniszterelnökjelöltje élő videó bejelentkezésben reagált az őt ért antiszemita vádakra.

Gond van Márki-Zay Péterrel és a világnézetével, egy igazi keresztény vagy jobboldali ugyanis nem így viselkedik, ráadásul az ellenzéki jelölt nem tud az emberek nyelvén beszélni

– húzta alá Breuer.

Elmondása szerint az verte ki nála végleg a biztosítékot, amikor Márki-Zay a 2017-ben elhunyt Arthur J. Finkelsteinre úgy hivatkozott, mint „melegházasságban élő, homofób, zsidó tanácsadója Orbánnak” .

Mitől keresztény Márki-Zay, ha nem tiszteli sem az élőket, sem a holtakat?

– tette fel a kérdést Breuer Péter. Megjegyezte:

amiket a baloldal kormányfőjelöltje mond, már túllépik a jó ízlés és a jog határait.

Eltanácsolja a zsidózástól Márki-Zayt a Mazsök elnöke

„Kérem, hogy a zsidóságot ne használja alantas politikai céljai elérése érdekében” – tanácsolja az ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek Szabó György.