Izrael-gyűlölők kereszttüzébe került a szépségkirálynő

„Shalom, szívből köszönöm Izraelnek, hogy gyönyörű országodban rendezted meg a 70. Miss Universe-t” – írta a legutóbbi szépségverseny győztese a közösségi oldalra feltöltött videója mellé — olvasható az Israel Hayomon.

Az indiai Harnaaz Kaur Sandhu, a nemrég Izraelben megrendezett Miss Universe szépségverseny győztese a napokban tűz alá került, amiért megosztotta pozitív véleményét a zsidó államról.

Sandhu december 15-én töltött fel egy Instagram-felvételt, amelyben megosztotta élményeit, sőt, a videó mellé azt írta:

„Shallom, szívből köszönöm ISRAEL-nek, hogy gyönyörű országodban, a Szentföldön rendezted meg a 70. Miss Universe-t. Öröm és megtiszteltetés számomra, hogy tanúja lehettem a nagyszerű történelmi helyeknek Jeruzsálemben és a csodálatos szállodáknak Eilatban, alig várom, hogy újra eljöjjek Izraelbe, Toda 🙏🏻✨ Menekülés a nap elől”.

Az Izrael-gyűlölők reakciója gyors volt, és az elmúlt napokban ellenséges kommentekkel árasztották el a profilját.

Az egyik felhasználó azt írta, hogy „szabad Palesztinát”, egy másik pedig azt, hogy „rosszul írtad Palesztinát” – írta egy másik. Mások a palesztin zászlót ábrázoló emojikkal bombázták.

Indiai szépségkirálynő nyerte az Eilatban tartott Miss Universe-t

Miss Indiát, Harnaaz Sandhut koronázták meg a következő Miss Universe-nek a Vörös-tengeri Eilat kikötővárosban hétfőn kora reggel, a szépségverseny 70. jubileumán.