Trump harangozza be a politikai korrektség teljes uralmát

A Capitolium megtámadása csak ürügy a demokratáknak arra, hogy törvénybe iktassák azt a forradalmi dogmát, amelynek nevében a csőcselék lángba borította Amerika városait az elmúlt év során.

Január 8-án, az Israel Hayom hasábjain, Caroline B. Glick, a neves elemző a Capitolium – tüntetők? csürhe? lázadók? általi – ostromát vette górcső alá. Glick szerint az épület elfoglalása ürügy lesz a minden hatalmi centrumot elfoglaló Demokrata Párt számára, hogy a tavaly Amerika városaiban gyújtogató csőcselék forradalmi dogmáit átültesse a gyakorlatba.

Legalább a 2022-es kongresszusi választásokig a demokraták bármit megtehetnek a Georgiában megszerzett két szenátusi hely révén. Övék a kormány és mindkét ház.

A Capitolium ostroma egyáltalán nem volt egyedi, sokkal inkább közvetlen folytatása az Amerika városaiban a BLM és az Antifa által terjesztett politikai indíttatású erőszaknak. Fegyveres és erőszakos tüntetők boltok és vállalkozások tízezreit tették tönkre. Portlandben megostromoltak egy szövetségi bíróságot és feldúlták a polgármester otthonát.

A bölcs TV-kommentátorok állításával ellentétben nem 1812-ben vették utoljára ostrom alá a Capitoliumot (az angolok), hanem két éve a balosok, Brett Kavanaugh legfelsőbb bíró meghallgatása alatt, és többen, mint most. Ezeket az erőszakos lázongókat a demokraták támogatták, Kamala Harris is, Biden is – bár az erőszaktól szóban elhatárolódott. Harris egy interjúban azt mondta:

„Nem fognak megállni a novemberi választás napja előtt, sem utána (…) Nem fognak engedni, és nem is szabad engedniük”.

A média, különösen a közösségi média támogatta a lázongókat akkor is, amikor emberek haltak meg és kétmilliárd dolláros kárt szenvedett el az amerikai gazdaság (különösen a kisvállalkozók) a koronavírus mellé.

A hírforrások azt is elhallgatják, hogy a tüntetők akkor fojtották a szót a képviselőkbe, amikor a választási csalás gyanúja miatt kifogásokat emelő szenátorokon és kongresszusi tagokon volt a sor. Ők elítélték a tüntetőket.

Trump-párti médiaszemélyiségek is elítélték a felfordulást, és a rendőrség beavatkozását kérték. Trump maga nem csak békés viselkedésre kérte a tiltakozókat, hanem videóüzenetében a Capitolium elhagyására szólította fel őket. A Twitter, a Facebook és YouTube – a Black Lives Matter (BLM) és az Antifa segéderői – erre elnémították Trump csatornáit, a videójával együtt.

Tech cégek tiltási hulláma: a Facebook és a Snapchat is letiltotta Trumpot

A tech cégek az amerikai demokrácia megőrzésére hivatkozva letiltották Donald Trump összes profilját.

A Capitolium megrohanása egy amerikai tragédia, a politikai közép összeomlásának a jele. De még sokkal súlyosabb tragédia Trump és a rá szavazó 74 millió amerikai számára. Trump nem csak csillapította, hanem fel is tüzelte a nagygyűlésén részt vevőket. Bár a Capitolium őrsége sem számított erőszakra, Trump mégis gyufát dobott a szénakazalra. Ez lesz az öröksége, nem az adócsökkentések vagy a közel-keleti béke. Trump egyben aláaknázta a demokraták várható politikájával szembeni legitim elvi ellenállást is.

A BLM mozgalomnak nyújtott támogatás előre jelzi, mire számíthatunk az Amerika irányítását egészében megszerző demokratáktól. A BLM ugyanis nem egy szokásos polgárjogi mozgalom, hanem erőszakos forradalmi mozgalom.

Nem azért akarják a rendőrség leszerelését, hogy ezzel sérelmeket orvosoljanak, hanem mert a rendfenntartás erkölcsi jogát magát tagadják. Izraelben a BLM mozgalom antiszemitizmusa és Izrael létezéshez való jogának a tagadása is felkeltette a figyelmet, amellett, hogy zsinagógákat és zsidó boltokat támadtak meg pl. Los Angelesben és Kenoshában. A BLM azonban mindenekelőtt Amerika-ellenes mozgalom. Szerintük Amerika a rabszolgatartás bűnében született, és 400 évvel később rendszerszinten rasszista társadalomnak tartják az amerikait. Amerika szerintük csak a gazdagság forradalmi, rasszista és marxista újraelosztásával tisztíthatja meg magát. Ezt a szemléletet tették a magukévá a demokraták.

A demokrata képviselőház már eltörölte az apa, anya, báty, nővér, nagybáty, nagynéni stb. genderspecifikus elnevezéseket, ezeket semleges szavakkal kell helyettesíteni, mint szülő, gyermek, házastárs, szülő testvére stb. A demokraták meg akarják szüntetni a minősített többség előírását a törvényhozásban, amit azért hoztak létre, hogy legalább az ellenzék néhány tagját is meg kelljen nyerni.

Puerto Ricót és Washington D.C.-t állami rangra akarják emelni, két-két szenátor megválasztásának a jogával. Ezzel határozatlan időre megszereznék a szenátust. A Legfelsőbb Bíróság létszámát kilenc főről 15-re akarják növelni, ezzel egy generációra biztosítva többségüket.

Míg Izrael koronavírus-oltási programja száguld, addig Amerikáé alig halad. A szétosztott vakcinának még csak 30%-át adták be. Ennek egyik oka a félelem attól, hogy az oltóhelyeket beperelik, mert nem a „megfelelő embereket” oltották be. A járványügyi hatóság (CDC) kiadott egy iránymutatást, miszerint a feketéket és más faji kisebbségeket előnyben kell részesíteni az „igazságosság” és az „egészségügyi egyenlőtlenség csökkentése” érdekében. New York állam és a város is ezt tette magáévá – és most perelnek egy brooklyni klinikaláncot, mert nem az iránymutatásban szereplő embereket oltottak be. Cuomo kormányzó a működési engedélyük megvonásával és milliós büntetésekkel fenyegette meg a nem faji alapon oltó klinikákat.

Trump a politikai korrektséggel szembe szállva lépett fel és nyert. És most, amikor a függöny lehull, a totális politikai korrektség korszakába lépünk, amint az amerikai kormány az Amerika városait felgyújtó csőcselék forradalmi dogmáit ülteti át a gyakorlatba.

A Capitolium ostroma lesz minderre az igazolás.

A törvénytelenség áradása — Mi történt Washingtonban?

A Capitoliumba betörő csőcselék a saját ügyét szabotálta azzal, hogy a választási eredmény elleni szimbolikus de törvényes fellépést törvénytelen betöréssel akadályozta. Hajdú Tímea írása.