Izraeli színésznő miatt hirdettek bojkottot az új Hófehérke-film ellen

Miután megjelent a Hófehérke című film új előzetese, a közösségi médiában az anticionista aktivisták a „gonosz cionista” színésznő, Gal Gadot bojkottjára szólítottak fel.

A Hamász-apologéta aktivisták felszólították a Disney-t, hogy „forgassák újra a filmet” a „gonosz cionista Gal Gadot miatt”, és azt írták, hogy „Gal Gadot ugyanúgy bánik majd Hófehérkével, ahogy cionista kollégái bánnak a palesztinokkal”.

A film bojkottálására is felszólítottak. „Ne támogassátok ezt a filmet” – írta az egyik kommentelő. Egy másik pedig ezt írta: „A cionista katona és gyerekgyilkos Gal Gadot tökéletes szereposztás a Gonosz Királynő szerepére. Bojkottáljátok ezt a filmet és minden filmet, amiben Gal Gadot részt vesz”.

A film, amelyben Rachel Zegler is szerepel, a tervek szerint 2025 márciusában kerül a mozikba.

Disney’s Snow White | Teaser Trailer | In Theaters March 21

Disney invites you to return to the story that started it all 🍎 Experience #SnowWhite, only in theaters March 21, 2025. „Disney’s Snow White” is a live-action musical reimagining of the classic 1937 film. The magical music adventure journeys back to the timeless story with beloved characters Bashful, Doc, Dopey, Grumpy, Happy, Sleepy, and Sneezy.

Gal Gadot Petah Tikvában született, és azóta antiszemita gyalázkodások célpontja, mióta 2017-ben a Wonder Woman című filmben szerepelt.

A színésznő, aki az első izraeli színész volt, akit csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame-en, kitartóan kiáll Izrael mellett. Izrael Los Angeles-i konzulátusán Izrael 75. évfordulója alkalmából tartott beszédében Gadot „szíveként és otthonaként” jellemezte Izraelt. „Mi itt mindannyian mélységesen büszkék vagyunk zsidó hazánkra” – mondta. „Ez az ünnepség az egységünkről, az erőnkről tanúskodik”.

Az október 7-i támadások óta Gadot Hollywoodban is aktívan kiállt az izraeli nők mellett, és megszervezte egy, a Hamász-mészárlásáról összeállított film vetítését a prominens hollywoodi személyiségekből álló közönségnek.

A színésznő szerint a világ „cserbenhagyta az október 7-i nőket”. „Arra kérem mindazokat, akik oly sokat tettek a nők jogaiért világszerte – az ENSZ-től az emberi jogi közösségig -, hogy csatlakozzanak ahhoz a követeléshez, hogy a Hamász azonnal engedjen szabadon minden egyes női túszt” – írta Gadot az Instagramon.

Sokat bukott Wonder Woman amiért ki mert állni az izraeli énekesnő mellett

A közösségi média kanapé huszárai büntették Gal Gadotot.