Sokat bukott Wonder Woman amiért ki mert állni az izraeli énekesnő mellett

Gal Gadot  mintegy egymillió követőt veszített közösségi médiafelületein, miután kiállt az Eurovíziós Dalfesztiválon fellépő, a palesztin és Hamász-párti tüntetők által kifütyült izraeli énekesnő, Eden Golan mellett.

Egy pillanattal azután, hogy Eden Golan bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál múlt heti döntőjébe, a Walla Celebs izraeli híroldal megnézte, kik támogatták Golant és kik nem. A listán főként nemzetközi hírességek szerepeltek, élükön Gal Gadottal.

Gadot mellett, aki néhány órával a fellépése előtt FaceTime-híváson gratulált és bátorította Golant, Noa Tishbi is bátorította őt, és elmagyarázta követőinek, hogyan lehet külföldön szavazni. Idén Európán kívül más kontinenseken is lehetett szavazni, és akár segítettek, akár nem, Izrael világszerte 323 pontot kapott a közönségtől, mely az ötödik helyre repítette az egyébként igen színvonalas dalt előadó Golant.

Gadot messze a legtöbb követővel rendelkező izraeli sztár, és általában is az egyik legtöbb követővel bíró sztár a világon. A hollywoodi színésznő mind a 109 millió követőjével megosztotta a Golant támogató történeteket, azonban nem sokkal később a követők száma 108 millióra csökkent.

Úgy tűnik, Gadot Golan melletti ámogatásának köszönhetően – persze az sem kizárható, hogy csak véletlenül – egymillió követőt veszített.

Gal Gadot: Izrael a szívem és az otthonom

Izrael kikiáltásának 75. évfordulója alkalmából tüntették ki a világhírű izraeli színésznőt.