Pajor Tamás küldte el melegebb éghajlatra a Mi Hazánk elnökét

Toroczkai László szerint a nácizmus követett el bűnöket, de ha az SS-nek volt 10 ezer tagja, azt nem gondolja, hogy mindenki bűnt követett volna el – mondta a Mi Hazánk elnöke és európai parlamenti listavezetője a Partizán műsorában.

Az ügy előzménye, hogy a Mi Hazánk szövetségesének, az Alternatíva Németországnak (AfD) küldöttségét az Identitás és Demokrácia (ID) európai parlamenti frakciója azonnali hatállyal kizárta, miután Maximilian Krah, az AfD európai parlamenti listájának vezetője azt fejtegette, hogy nem mindenki volt bűnöző a náci SS-ben. Ezután lemondott a párt vezetéséről. Gulyás Márton megkérdezte Toroczkaitól, hogy ő egyetért-e ezzel a kijelentéssel. A Mi Hazánk vezetője azt mondta:

kiforgatták szövetségese szavait.

Toroczkai László ezután kitérő választ adott arra a kérdésre, hogy a náci SS bűnöket követett-e el vagy sem?

„Miért kéne bármilyen álláspontom legyen?”

– kérdezte. Ezt azzal magyarázta, hogy ő nem történész.

A Mi Hazánk elnökének megszólalást nem hagyta szó nélkül a zsidóságát bátran vállaló Pajor Tamás.

Antiszemita barátok, mazsola és anális szex – Novák Előd bizarr magyarázkodása

„Vannak antiszemita barátaim, és akkor mi van?” – nyilatkozta a Mi Hazánk képviselője az Ultrahang Plusznak.

„Felhívom Toroczkai László figyelmét, hogy az SS – a náci Németország legkegyetlenebb hadteste – által elkövetett bűnökről való véleményalkotáshoz egy általános iskolás tudásszintje is elegendő,

hiszen ez a gonoszság olyan kiterjedt és példátlan eseménysorozata volt, hogy a történelem legalaposabban dokumentált fejezetévé vált” – írta Facebook oldalán a művész.

„Ebből fakadóan „kitérő válasza” egyértelműen és súlyosan negatív erkölcsi tartalmú állásfoglalás, amely egyáltalán nem meglepő és teljes összhangban áll a párttársai és elvbarátai által működtetett, nyíltan neonáci, k u r u c .info c. oldal folyamatos kriminális uszításaival” – tette hozzá Pajor, aki szerint „a taktikus válasz nyilvánvalóan a Mi Hazánk keménymag irányába egyensúlyoz” és „nem kíván szavazatokat veszteni”.

„De hát milyen szavazatok is azok, amelyek elveszíthetőek az SS égbekiáltó bűneinek elítélésével?”

– tette fel a kérdést.

Magyar Péter népszerűsége miatt kezdett újra zsidózni a Mi Hazánk?

Novák Elődék elővették a régi, „jól bevált” zsidó- és Izrael-ellenes üzeneteiket, hogy megakadályozzák szavazóik átpártolását a Tisza Párthoz.