Azoknak, akik palesztin zászlót lengetnek Európában és Amerikában

városgazdász, újságíró, lakástervező

Akiknek fogalmuk sincs az igazságról. Amichay Mihály Éva írása.

Szerencsések vagytok, hogy nem olyan helyen éltek, ahol egy csendes, szombat reggel terroristák törik fel a házatok ajtaját, a nőket, kislányokat megerőszakolják, csecsemőket az anyjuk szeme láttára a sütőben égetik meg, családokat gyilkolnak halomra!

Szerencsések vagytok, hogy nem kell a létetekért küzdeni egy olyan világgal szemben, amely megfoszt az önvédelem jogától is!

Szerencsések vagytok, hogy nem kell öt órán át egy bokorból nézni, ahogy a szomszédaitokkal brutálisan végeznek az „ártatlan gázai civilek”, miközben befogjátok a kisgyerekeitek száját, hogy hangjukkal nehogy elárulják a rejtekhelyeteket!

Miért támogatják a felvilágosult nyugatiak a „palesztin” arabokat?

A válasz valójában egyszerű, de az okok összetettek. Amichay Mihály Éva írása.

Szerencsések vagytok, hogy sokezer kilométer távolságban, békében elmélkedtek a háborúról, eldönthetitek, hogy kinek van igaza, anélkül, hogy a saját gyerekeitek életéért aggódnotok kellene.

Szerencsések vagytok, hogy nem ismeritek azt a helyzetet, amikor azért harcolnak a fiaink, hogy megvédjék a barbároktól az egyetlen zsidó államot, mert csak magunkra számíthatunk!

Fogalmatok sincs arról, hogy mi van Gázában, beszippantotok minden hazugságot, hogy igazoljátok, milyen jó emberek vagytok, hiszen a „gyenge” pártján álltok, holott csak a terrort támogatjátok!

Sábát sálom!

Ezt a cikket szerkesztőségünk a sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

A pont, ahonnan nincs visszatérés: megkezdődött a „virtuális kristályéjszaka”?

Elhagytuk a normalitást, elhagytuk a megszokott életünket, csak még nem vettük észre. Kornéli Beáta történész és Közel-Kelet kutató írása.

A véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a Neokohn szerkesztőségének az álláspontját.