Sokkoló videót tettek közzé a túszul ejtett izraeli katonalányokról

Családjaik kérésére hozták nyilvánosságra a felvételt, abban a reményben, hogy az izraeli döntéshozókat arra készteti, hogy sürgősen cselekedjenek lányaik és a Hamász által fogva tartott többi katonalány szabadon bocsátása érdekében.

Szerdán nyilvánosságra hoztak egy, a Hamász által forgatott videoklipet, amely azt mutatja, hogy a terroristák október 7-én mészárlás és kegyetlenkedés közben IDF katonákat rabolnak el.

A felvételt a családok kérésére és beleegyezésével hozták nyilvánosságra, hogy mindenki lássa, mit jelent valójában a Hamász fogságába esni, és mennyire sürgős a foglyok szabadon bocsátásának elérése.

„A 3 perc és 10 másodperc hosszúságú videót megvágták és cenzúrázták, hogy ne tartalmazzanak a felkavaró tartalmakat. Nem tartalmaz jeleneteket a Nahal Oz bázison történt számos áldozatról, a bunkerben megöltekről, ahonnan az őrszemeket elrabolták, és számos erőszakos szegmensről” – áll a Túszok és Eltűnt Családok Fóruma közleményében.

A felvételen a terroristák, akik elrabolták a lányokat, hallható, amint azt mondják egymásnak, hogy „ezek a lányok teherbe eshetnek”.

A TÉMA ÉRZÉKENYSÉGE MIATT, AZ ALÁBBI VIDEÓ MEGTEKINTÉSÉT CSAK ERŐS IDEGZETŰ OLVASÓINKNAK AJÁNLJUK!

Az atrocitások áldozatai által elszenvedett nemi erőszak és szexuális bántalmazás jól dokumentált, a bizonyítékokat gyakran maguk a Hamász terroristái rögzítették testkamerákkal és mobiltelefonokkal. A bizonyítékokat az izraeli hatóságok bemutatták Pramila Patten ENSZ-megbízottnak, és csatolták a főtitkárnak készített jelentésében is.

„[A videó] azt az erőszakos és megalázó bánásmódot ábrázolja, amelyet a nők elszenvedtek elrablásuk napján, és tükrözi a szemükben látható mérhetetlen félelmet”

– közölte Túszok és Eltűnt Családok Fóruma.

A Nahal Oz bázison október 7-én 15, a bázison szolgáló IDF-katonanőt gyilkoltak meg, hetet pedig túszul ejtettek és a Gázai övezetbe vittek. Ori Magidish-t az IDF-erők 23 nap fogság után mentették ki a gázai szárazföldi hadműveletek megindításával. Noa Marciano-t a Hamász-terroristák meggyilkolták, holttestét az IDF találta meg és hozták vissza Izraelbe temetésre.

Szörnyeteg: feleségévé akarta tenni gázai fogvatartója az izraeli-magyar lányt

A 18 éves Noga Weiss jövő hónapban bevonul az IDF-be, azok után, hogy 50 napot raboskodott Gázában.

Fogvatartóik előtt kellett zuhanyozniuk a túszul ejtett izraeli lányoknak

Szörnyű részleteket osztott meg gázai fogságának idejéről az egyik kiszabadult túlélő.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem jelenítünk meg hirdetéseket.