Megyeri Jonatán az Ultrahangban: Milyen csapásra készülhet Irán?

A Neokohn főszerkesztője

 

Fokozódik a feszültség Irán és Izrael között, miután az utóbbi múlt héten Damaszkuszban likvidálta az Iráni Forradalmi Gárda legfontosabb vezetői tisztjeit. Az Ultrahang legfrissebb adásának Megyeri Jonatán rabbi, a Neokohn főszerkesztője volt a vendége.

Az adásban szó esett Irán lehetséges válaszlépéséről, az Egyesült Államok és Izrael szövetségesi viszonyának állásáról a gázai háború és az iráni fenyegetés árnyékában, illetve olyan amerikai belpolitikai kérdésekről is, mint Donald Trump volt elnök bejelentése, miszerint ha megválasztják, állami hatáskörben tartja az abortuszhoz való jog kérdését.

Az adás az alábbi linken tekinthető meg:

Drámai bejelentés: végzetes csapásra készül Irán? – Megyeri Jonatán

Az Ultrahang legfrissebb adásában Megyeri Jonatán rabbi, a nekohn.hu főszerkesztője volt a vendégünk. 👉Nógrádi György, Robert C. Castel és Király Tamás legújabb dedikált könyveinek rendelése itt: https://bit.ly/48dKs1Z 👉Nógrádi György, Robert C. Castel és az Ultrahang más vendégeinek előadásainak vágatlan felvételei, valamint a reklám mentes podcast előfizetésünk elérhetők támogatóinknak. Részletek: https://bit.ly/3lt3VWf 👉Robert C.

Bármelyik pillanatban bekövetkezhet az Izrael elleni iráni támadás

A nyugati hírszerzés szerint küszöbön áll a támadás.