Betiltanák a TikTokot Amerikában?

Lapunk főszerkesztője, Megyeri Jonatán az Ultrahang podcast vendégeként beszélt a TikTok betiltására irányuló amerikai erőfeszítésekről és az amerikai választási időszakról.

A műsorban szó esett Chuck Schumer demokrata szenátor kijelentése körüli botrányról, melyben a befolyásos politikus új választásokat sürget Izraelben, a Donald Trump választhatóságára irányuló demokrata boszorkányüldözésről, Trump beszólásáról a nem rá szavazó zsidóknak és az amerikai választási kampány állásáról is.

Az adás az alábbi linken érhető el:

Betiltaná a TikTokot az USA: tényleg átvette Kína a vezetést? – Megyeri Jonatán

Az Ultrahang legfrissebb adásában Megyeri Jonatán rabbi, a Neokohn.hu főszerkesztője volt a vendégünk, akivel az amerikai és az izraeli aktualitásokról beszélgettünk. 👉Nógrádi György, Robert C. Castel és Király Tamás legújabb dedikált könyveinek rendelése itt: https://bit.ly/48dKs1Z 👉Nógrádi György, Robert C. Castel és az Ultrahang más vendégeinek előadásainak vágatlan felvételei, valamint a reklám mentes podcast előfizetésünk elérhetők támogatóinknak.

Cikkünket szerkesztőségünk a sábát beállta előtt szerkesztette és előre beidőzítve került megjelentetésre.

Trump egy igazi showman, az amerikaiak pedig imádják a showt

Lapunk főszerkesztője, Megyeri Jonatán az Ultrahang podcast vendégeként az amerikai elnökválasztási kampány fejleményeiről beszélt.