Beteg: egy woke pornós támogatásáról biztosította a palesztin terroristákat

Az amerikai Sally Buxbaum Hunt még azt is kétségbe vonta, hogy az október 7-i atrocitások megtörténtek – számolt be róla a Jewish Chronicle.

„A cionisták hazudnak arról, hogy mi történt október 7-én. ‘Izrael’ nagyszámban ölte meg a saját állampolgárait”

– tweetelte Buxbaum még januárban.

„Mindig is Izrael birtokolt minden hatalmat Gáza felett, nem a Hamász. A Hamász egy fegyveres ellenállási csoport, és én is fegyvert ragadnék, ha a gyarmatosítók ellopnák a családom földjét és megölnék a családtagjaimat & az egész közösségemet. Izrael úgy bánik az őslakosokkal, mint a szarral. #FreePalestine.” – írta egy másik alkalommal.

Buxbaum Hunt, aki magára zsidóként hivatkozik, a Twitteren / X-en a „Sally Hates Capitalism…but loves Palestine” (Sally utálja a kapitalizmust, de szereti Palesztinát) nevet használja.

Egy világhírű feminista szerint „ellenállás” volt az izraeli nők megerőszakolása

A queerelmélet egyik kidolgozója, Judith Butler megjegyzései hatalmas megdöbbenést váltottak ki világszerte.

A nő több posztjában is „nácinak” nevezte Izraelt: „Izrael egy rasszista, zsidó felsőbbrendűségre törekvő, hipernacionalista nemzetállam. Pontosan olyan, mint amit a nácik próbáltak létrehozni” – írta egyik posztjában.

A YouTube-csatornájára feltöltött videóiban Buxbaum „népirtó szektának” nevezte az IDF-et, a 21 éves Gázából kiszabadított Mia Schemet pedig „rasszista telepes/kolonizáló hírességnek”.

Buxhaum Hunt magát

„marxista-leninista, antirasszista, antiimperialista, anti-cionista (és etnikailag zsidó), LGBTQ-párti, őslakos-barát, interszekcionális feministaként”

jellemzi, és felnőtt tartalmakat készít a Fansly nevű előfizetéses közösségi oldalon, ahol havi 9,99 dollárért árulja az aktfotóit.

Ezt a cikket szerkesztőségünk a sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

Szerződést bontott a Playboy a Hamász-támogató világhírű pornóssal

Undorítónak nevezték Mia Khalifa megnyilvánulásait az izraeli civilek lemészárlása kapcsán.