Szerződést bontott a Playboy a Hamász-támogató világhírű pornóssal

A foglalkozása miatt saját hazájában kitagadott Mia Khalifa az utóbbi években számos alkalommal hangoztatta, hogy a palesztinokat elnyomják az izraeliek, és ez tarthatatlan. Ezen álláspontját a szombati sivatagi tömegmészárlás után is fentartotta – írja a hírről beszámoló Index.

„Ha a Palesztinában zajló helyzetet nézed, és nem a palesztinok oldalán állsz, akkor az apartheid rendszer rossz oldalán vagy, és ezt a történelem is bebizonyítja”

– írta ki az X-re Khalifa, aki nem sokkal később egy másik posztban pedig azzal viccelődött, hogy „a palesztin szabadságharcosok” – ahogy ő nevezte a Hamász terroristáit – nem tudnak normálisan kamerázni.

Miután a kommentelők kifejezték rosszallásukat, kicsit finomított a hangvételen, de ez már nem hatotta meg a Playboyt, amely azonnal szerződést bontott vele.  Mint írták, Mia Khalifának a csatornáját is letörlik a Playboy közösségi platformjáról.

Az utóbbi pár napban Mia undorító és elfogadhatatlan megjegyzékkel ünnepelte a Hamász Izrael elleni támadásait és azt, hogy ártatlan férfiakat, nőket, gyerekeket öltek meg

– írták.

Az egykori pornószínésznő Bejrútban született, Libanonban nőtt fel, és – saját elmondása szerint – számos alkalommal átélte az izraeli hadsereg bombázásait gyerekkorában. Később, tinédzser korában költözött az Egyesült Államokba, majd főiskolai tanulmányai mellett vágott bele a felnőttfilmes karrierbe, ami miatt az iszlám szélsőségesektől halálos fenyegetéseket is kapott.

Keményen visszavágott az IDF: 1500 terroristát likvidáltak, csak Izraelben

Még egy videót is közzétettek a terroristákra vadászó izraeli Apache helikopterekről.