Zsidó főnöke miatt raboltak el palesztinbarát „aktivisták” egy ausztrál férfit

Laura Allam palesztinbarát aktivistát egy 31 éves férfi ellen elkövetett emberrablással, fegyveres rablással, illegális fogva tartással, bántalmazással és testi sértéssel vádolták meg – jelentette az Algemeiner. Allam a hírek szerint azért vette célba áldozatát, mert egy zsidó férfinak dolgozott.

Az elrablás és az azt követő bántalmazás február 16-án történt Melbourne-ben.

„Állítólag este fél tíz körül egy férfit rángattak ki egy autóból a Gladstone és a Cleveland utcák kereszteződésének közelében” – olvasható a melbourne-i rendőrség közleményében. „Ezután állítólag egy másik autóba ültették, majd megtámadták és kirabolták, mielőtt Braybrookban elengedték”.

Az áldozat kórházi kezelésre szorult a szörnyű emberrablás és kínzás során szerzett sérülései miatt.

Laura Allam az ausztrál libanoni közösség tagja, és az Al Jannah Foundation nevű iszlám segélyszervezet vezérigazgatójaként dolgozik.

Allam közösségi média fiókjain gyakoriak az Izrael-ellenes és antiszemita bejegyzések.

Október 8-án, egy nappal azután, hogy a Hamász megtámadta Izraelt és több mint 1200 embert meggyilkolt, Allam azt írta, hogy „nagyszerű hírekre ébredt szeretett Palesztinánkból”.

Egy Instagram-posztban, amelyet nem sokkal letartóztatása és a közösségi média fiókjainak letiltása előtt tett, a következőket írta: „Vannak szavak, amelyek a legvadabb lángokat égetik szívem legmélyebb bugyraiban, és csak akkor fognak valaha is kialudni, ha Allah elveszi a ‘haqq’-ot (igazságot) minden egyes elnyomótól, aki ezen a földön jár”.

Levadászná Bident és a „cionista bűnözőket” a palesztin-amerikai ingatlanmogul

A világhírű Hadid-család feje újra vállalhatatlan kijelentések tett.

A Jerusalem Postnak nyilatkozva David Adler, az Ausztrál Zsidó Szövetség elnöke elmondta, hogy az ügy részleteit bíróság titkosította.

Azokkal a részletekkel kapcsolatban, amelyeket Adler meg tudott osztani, megjegyezte, hogy a támadás indítéka felettébb szokatlan, mivel a legtöbb antiszemita támadás zsidó emberek ellen irányul, és nem a zsidókkal kapcsolatban állók ellen.

Adler hangsúlyozta, hogy október 7-e óta Ausztráliában 700%-kal nőtt az antiszemita incidensek száma.

Adler elmondta, hogy személyesen is kapott halálos fenyegetéseket.

„Nem kapcsolódik ehhez az incidenshez, de elmondhatom, hogy október 7-e óta többször kerültem kapcsolatba a rendőrséggel, mint életemben összesen. Voltak találkozóink a terrorelhárító rendőrséggel. Találkoztunk a Belügyminisztériummal… Számos antiszemita incidenssel foglalkoztunk a helyi rendőrparancsnokságokkal, amelyek a támadásoktól a halálos fenyegetéseken át a zaklatásokig terjedtek.

A jelentések szerint október 7-e óta hétszeresére nőtt az antiszemita incidensek száma, de szerintünk ennél sokkal nagyobb ez a szám”

– mondta a Postnak.

Egy palesztin költő azon kesereg, hogy nem szabad repülőgépeket eltéríteni

Mohammed El-Kurd az egyik legismertebb palesztin aktivistának számít a világon.