Levadászná Bident és a „cionista bűnözőket” a palesztin-amerikai ingatlanmogul

Mohamed Hadid ingatlanmogul kritizálta Joe Biden amerikai elnököt Izraelhez fűződő kapcsolatai miatt, mondván, hogy az amerikai vezető háborút visel a palesztinok ellen, ezért úgy fogják levadászni, mint a náci háborús bűnösöket.

„Ez [Joe] Biden [amerikai elnök] háborúja a palesztin nép ellen” – írta Hadid az Instagramon, válaszul a TRT World klipjére, amelyben Dr. Jeffery Sachs, az ENSZ Fenntartható Fejlődési Hálózatának igazgatója felszólította az Egyesült Államokat, hogy hagyjon fel a lőszerszállítással Izraelnek.

„Bíróság elé fog kerülni a többi cionista bűnözővel együtt. Úgy fogjuk levadászni őket, mint a nácikat”

– tette hozzá Hadid.

Korábban Hadid „a cionista projekt vezetőjének” nevezte Bident, válaszul arra az ENSZ-jelentésre, amely szerint egy palesztin gyermek éhen halt Gázában.

A Hadid-lányok apja Hitlerhez hasonlította a cionista zsidókat

Mohamed Hadid újabb ízléstelen összehasonlítást engedett meg magának.

Hadid, aki Názáretben született, és akinek családja a függetlenségi háború idején Libanonba menekült. A Hamász és Izrael között a túszmegállapodásról és a tűzszünetről folytatott tárgyalásokra reagálva felszólította továbbá a „cionistákat”, hogy hagyják el Izrael földjét.

„Nem kell tűzszünetet kérnünk”

– írta Hadid az Instagramon. „Mi követeljük a tűzszünetet”.

Hadid kifejtette, hogy a palesztinok őslakosai a területnek, ezért az izraelieknek kell alávetniük magukat a követeléseiknek.

„Követeljük a megszállás és a gyarmatosítás végét” – mondta Hadid.

„Röviden: takarodjanak a pokolba Palesztinából”.

A Hadid-család média háborúja Izrael ellen

A Hadid lányok nem csak számtalan nagy amerikai márka arcai, hanem hangos Izrael-ellenes aktivisták is.