Őrület: palesztin-párti transz nő lövöldözött a texasi istentiszteleten

Az El Salvadorban született lövöldöző fegyverén a „Free Palestine” felirat állt.

A texasi istentiszteleten vasárnap délután tüzet nyitó támadó AR-15-ös fegyverére amerikai médiaértesülések szerint a „Free Palestine” felirat volt írva.

A lövöldöző egy később hamisnak bizonyult nyilatkozatában azt állította, hogy bombája is van. A houstoni rendőrfőnök megerősítette, hogy a nő hátizsákjának és autójának átvizsgálása során nem találtak robbanóanyagot.

A Fox News a lövöldözőt Genesse Ivonne Moreno néven ismert transznemű nőként azonosította. Az El Salvadorban született Moreno a Fox szerint büntetett előéletű volt.

Nácik új köntösben: zsidólistát készített egy progresszív csoport

Palesztin-párti aktivisták 600 zsidó ember nevét és személyes adatait tették közzé.

A CNN arról is beszámolt, hogy a nő ismeretlen anyagot fújt a földre, mielőtt lelőtték.

„Jelenleg nyugodtan mondhatom, hogy nem találtunk semmi olyat, ami aggodalomra adna okot a közösségünk vagy a helyszín szempontjából, de időt szánunk arra, hogy mindent megvizsgáljunk” – hangsúlyozta a tűzoltóparancsnok sajtótájékoztatón.

A nővel, akivel a rendfenntartók végeztek, egy kisgyermek is volt. A gyermek, akinek a lövöldözőhöz való kötődése ismeretlen, jelenleg kórházban van, kritikus állapotban, miután meglőtték.

A CNN szerint a lövöldöző egy hátizsákkal érkezett a templomhoz délután 2 órakor. A rendfenntartó erők két munkatársa gyorsan semlegesítette a támadót, mielőtt komolyabb támadást okozhatott volna.

A lövöldöző lehetséges indítékáról egyelőre nem közöltek részleteket.

A „fekete orkok” és „zsidó varázslók” elleni támadásra készült egy transz nő

Az 56 éves Elizabeth Ballesteros West korábban azt írta magáról, hogy ő egy „náci domina a pokolból”.