A „fekete orkok” és „zsidó varázslók” elleni támadásra készült egy transz nő

Az oregoni Eugene állambeli szövetségi esküdtszék pénteken vádat emelt Elizabeth Ballesteros West, egy 56 éves, az oregoni Cottage Grove-ban élő transznemű nő ellen, aki zsidók, feketék és bevándorlók elleni erőszakkal fenyegetőzött – közölte pénteken az oregoni ügyészség.

Az FBI szeptemberben kapott egy névtelen bejelentést arról, hogy West a Facebookon a munkatársait fenyegette.

Novemberre az FBI kiderítette, hogy West a közösségi médiában egy álprofilt használt arra, hogy „olyan mémeket, videókat és nyilatkozatokat posztoljon és tegyen újra közzé, amelyek erőszakos üzeneteket tartalmaznak, és amelyek feketék, zsidók és bevándorlók ellen irányulnak”.

„West több posztja között szerepeltek látszólag saját készítésű fotók lőfegyverekről, köztük több kézifegyverről, egy sörétes puskáról és egy AR típusú támadófegyverről” – olvasható az ügyészség közleményében. „2023. január 3-án West beismerte, hogy olyan üzeneteket tett közzé és osztott újra az X-en, amelyek gyűlöletkeltő és erőszakos retorikát tartalmaztak. West azt is elismerte, hogy több sörétes puskát és AR-15-ös támadófegyvert birtokolt a Cottage Grove-i otthonában”.

„Túl öreg vagyok ahhoz, hogy folyamatosan munkát keressek, és már elegem van abból, hogy a transzfób [káromkodás] zaklatnak, nincs más választásom”.

Valószínűleg dicsfényben kell távoznom”

– írta West.

„Szóval tényleg nincs értelme tovább élni? Csak azt kell tennem, amit tennem kell, és imádkoznom az istenekhez, hogy bocsássanak meg nekem”.

Meseország – a cionisták kivételével – mindenkié!

Kiborult a progresszív bili: Nagy Boldizsár, az óriási vihart kavart mesekönyv szerkesztője hónapok óta uszít Izrael ellen.

Az eskü alatt tett vallomása szerint West a közösségi médiában Hitlert dicsőítő tartalmakat is posztolt, továbbá elmondta, hogy „vegyes érzései vannak a nácizmussal kapcsolatban”, az izraeli helyzet kapcsán pedig arról beszélt

„úgy érzi, hogy a zsidó emberek ugyanúgy bánnak a palesztinokkal, mint ahogy a nácik a zsidókkal”.

Westet az is dühítette, hogy a bevándorlók az Egyesült Államokba jönnek, és az ő adójából kapnak segélyt és élelmiszerjegyeket, ő azonban nem jut hozzá ugyanezekhez a juttatásokhoz”.

West korábban úgy írt magáról, hogy ő

„egy náci domina a pokolból, aki belefáradt Amerika és Európa befeketítésébe, és kész szembeszállni a fekete orkokkal és a zsidó varázslókkal”.

Amikor az FBI január 9-én házkutatási parancsot hajtott végre nála, az ügynökök „12 kézifegyvert, 16 különböző puskát, több ezer lőszert és lőfegyver-kiegészítőt, valamint egy naplót találtak, amely a jelek szerint olyan írásokat és rajzokat tartalmazott, amelyek további gyűlölködő és erőszakos kijelentéseket tartalmaztak” – áll az ügyészség közleményében.

Az FBI ügynökei január 12-én tartóztatták le Westet.

Gender-ideológia és egy lövöldözés — az amerikai média abszurd reakciója

Az amerikai média egy része azon aggodalmaskodik, nehogy félreazonosítsák egy hat embert meggyilkoló személy nemi identitását.