Ortodox zsidó, konzervatív véleményvezér és most Amerika elsőszámú rappere

A kanadai rapper, Tom MacDonald „Facts” című, woke-ellenes dala, amelyben a The Daily Wire társalapítója, Ben Shapiro szerepel – szürke kapucnis pulóverben, a „Facts don’t care about your feelings” (A tényeket nem érdeklik az érzéseid) felirattal – több mint 11 millió megtekintést ért el a YouTube-on, az iTunes-on és a Spotify-on is a leghallgatottabb rap-dal jelenleg.

MacDonald, aki szürke kapucnis pulóvert visel, amelyen az áll: „Nem érdekel, ha megsértelek”, arról rappel, hogy a woke eszméket követők leveszik az amerikai zászlókat, és helyükre Black Lives Matter és szivárványos transzparenseket tesznek.

„Nem árulunk drogot, nem fogunk túladagolni. Nem tolunk fegyvereket és nem hirdetünk sztriptízrudakat”

– rappeli.

„Nem fogjuk a fiaitokat gengszterekké vagy a lányaitokat ribancokká változtatni.”

Shapiro a videó egy részében rappel ami azért is különösen érdekes, mert a konzervatív véleményvezér korábban számos alkalommal kijelentette, hogy nem tartja zenének a rappet.

„Most hallgattam meg. Ben Shapirot, nem rossz. Gratulálok az első helyhez”

– írta a rapper Nicki Minaj 28 millió követőjének.

„Csak köszönetet szeretnék mondani Istennek, Tom MacDonaldnak és a szüleimnek, akik 15 évig támogatták, hogy hegedülni tanuljak, hogy én lehessek a No. 1. rapper Amerikában”

– posztolta Shapiro.

„Azoknak, akik nem értékelik a művészi stílusomat, csak annyit mondhatok, hogy Bachot sem értékelték megfelelően a saját korában”

– írta viccelődve Shapiro.

„Facts” – Tom MacDonald (feat. Ben Shapiro)

DOWNLOAD on iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/1727146399?ls=1&app=itunes DOWNLOAD on Amazon: https://www.amazon.com/dp/B0CT3Q42Z4/ref=mp_s_a_1_6?crid=IMUIXKRU5E14&keywords=tom+macdonald+facts&qid=1706245523&sprefix=tom+macdonald+facts%2Caps%2C184&sr=8-6 ALBUMS & MERCH: http://www.HangOverGang.com „Facts” – Tom MacDonald (feat. Ben Shapiro) SUBSCRIBE TO THIS CHANNEL & CONNECT W/ TOM MACDONALD!

Elon Musk, Ben Shapiro és számos zsidó vezető beszélget ma este élőben az X-en

Ha nem bír aludni magyar idő szerint hajnalban, érdemes lesz az X-re kapcsolni.