A TikTok moderátorai nyíltan támogatják az izraeliek elleni terrorizmust

person holding black iphone 5

A kínai tulajdonú közösségi médiaóriást azzal vádolják, hogy rendkívül ellenséges környezetet teremt az izraeli alkalmazottai számára.

A TikTok egyik vezető munkatársa arra figyelmeztetett, hogy az oldal moderátorai

„nyíltan támogatják a terrorizmust és az Izrael ellen dolgozó szélsőséges mozgalmakat”.

„Az ő nézeteik miatt olyan sok a platformon az Izrael és a zsidók elleni ellenséges propaganda” – magyarázta a cég izraeli irodájában dolgozó egyik alkalmazott.

Az alkalmazott aggodalmának adott hangot amiatt is, hogy a kínai tulajdonú cég a Facebookkal és az Instagrammal ellentétben nem engedélyezte az izraeli túszokról szóló hirdetéseket, de a palesztinbarát csoportok hirdetéseit igen.

A Fox News Digital által a TikTok belső alkalmazotti csevegőplatformjáról, a Larkról megszerzett beszélgetések során a vállalat munkatársai a Hamászt és más, Irán által támogatott terrorcsoportokat ünnepeltek.

Hamász-propaganda terjesztése miatt indítanak vizsgálatot Elon Muskék ellen

Az Európai Unió hatalmas bírságot szabhat ki Muskékra a vizsgálat lezárultát követően.

Az izraeli alkalmazott szerint a TikTok rendkívül ellenséges környezetet teremtett a zsidó és izraeli dolgozói számára.

„Az elrabolt csecsemőket, nőket, gyerekeket és idős polgárokat, akiket a Hamász-ISIS elrabolt az ágyukból, „politikai kérdésnek” bélyegezni legalábbis egyoldalú.

Ily módon az amerikai felhasználókat BOMBÁZZÁK olyan fizetett hirdetésekkel, amelyek a gázai gyerekek nyomorúságát mutatják be (természetesen nem említve a Gázába érkező és az ENSZ-hez köthető, a Hamász által ellopott hatalmas humanitárius segélyeket), egyesek nagy költségvetéssel (saját cégünk top hirdetési kreatív központja szerint), miközben az izraeli túszok humanitárius tragédiáját bemutató hirdetéseket nem lehet bemutatni ezeknek a közönségeknek” – írta a vállalat vezetésének elküldött levelében az alkalmazott.

Sokkoló: az amerikai fiatalok 20%-a pozitívan vélekedik Oszama Bin Ladenről!

Teljes sötétség uralkodik sok fiatal fejében egy új közvélemény-kutatás eredményei szerint.