Sokkoló: az amerikai fiatalok 20%-a pozitívan vélekedik Oszama Bin Ladenről!

A J.L.L. Partners és a DailyMail.com nemrég nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatási eredményei azt mutatják, hogy minden ötödik amerikai fiatal pozitívan vélekedik Oszama Bin Ladenről.

A DailyMail.com egy másik, októberben végzett felmérése szerint minden tizedik 30 év alatti választópolgár pozitívan vélekedik a Hamászról, annak ellenére, hogy október 7-én Izrael déli részén több mint 1200 férfi, nő és gyermek életét oltotta ki, és több mint 200 férfit, nőt és gyermeket ejtett túszul.

A 2001-es gépeltérítések 2977 ember halálát okozták és ezreket sebesítettek meg a World Trade Centerben, a Pentagonban és a pennsylvaniai Shanksville-ben. A támadás kitervelője, Bin Laden, az Al-Kaida terrorszervezet vezetőjeként több olyan támadás mögött is állt, amelyek világszerte számtalan ember halálát okozták.

Egy új felmérésben 1000 különböző etnikumú, korú és iskolai végzettségű embernek tettek fel kérdéseket Oszama Bin Ladennel kapcsolatban. Az első kérdés az volt, hogy mi a véleményük Oszama Bin Ladenről.

A 18 és 29 év közötti résztvevők 20%-nak volt pozitív véleménye róla.

Egy pokoli szövetség

A liberális dogma olyan erkölcsileg romlott társadalmat hozott létre, amely vállvetve menetel az iszlám szent háború vadembereivel. Vélemény.

A 18 és 29 év közötti résztvevők 31%-a szerint Oszama Bin Laden nézetei helyesek, míg 8% szerint a tettei is azok voltak.

Összességében az amerikai szavazók 81%-a mondta, hogy negatívan vélekedik róla, míg 8% pozitívan.

Az új közvélemény-kutatási eredmények a fiatalok körében tapasztalható attitűdök erőteljes változásáról árulkodnak.

Novemberben az Izrael-ellenes TikTok-felhasználók tömegei osztották meg Bin Laden 2002-es „Levél Amerikának” című, 9/11-et igazoló írását. Sokan úgy vélték, hogy a Bin Ladenről ezekben a TikTok-videókban kifejtett pozitív vélemények csupán marginálisak, azonban a mostani közvélemény-kutatási adatok azt mutatják, hogy

a Z-generáció jelentős része valóban pozitívan tekint Oszama Bin Ladenre.

Sok amerikai egyetemista azt sem tudja, miért utálja Izraelt

Miután szembesítették a diákokat a hibás válaszaikkal, 67,8 százalékuk megváltoztatta korábbi támogatói álláspontját.