Melegpornót forgatott az egyik demokrata gyakornok a Capitóliumban

Az amerikai szenátus egyik munkatársa, akit állítólag rajtakaptak, amint szex közben filmezte magát az igazságügyi bizottság üléstermében, már nem dolgozik nekem – közölte Ben Cardin demokrata szenátor az X-en.

„Aidan Maese-Czeropski már nem dolgozik az amerikai szenátusban. Nem kommentáljuk tovább ezt a személyi ügyet” – tette hozzá később Cardin szóvivője.

Maese-Czeropskit, a 24 éves demokrata gyakornokot azzal vádolják, hogy a Twitteren közzétett egy videót, amelyen egy másik férfival látható szex közben.

A nagyjából nyolc másodperces videó állítólag ugyanabban a teremben készült, ahol a legfelsőbb bíróság jelöltjeit szokták meghallgatni a szenátorok.

Az Egyesült Államok Capitoliumi Rendőrsége vizsgálatot indított az esetleges bűncselekmények miatt, miután a videó nyilvánosságra került.

Maese-Czeropski korábban szerepelt Biden elnök egyik kampányfilmjében is és az elnök egy közös képet is megosztott vele a hivatalos Instagram-fiókján.

2020-ban a most lebukott gyakornok azt írta az interneten, hogy „azt akarom, hogy Joe Biden köpjön a számba”.

A botrány kirobbanása után a LinkedIn-en közzétett nyilatkozatában Maese-Czeropski elismerte, hogy „hibázott”.

Fellázadtak Biden elnök ellen a Fehér Ház Izrael-gyűlölő gyakornokai

Egy amerikai történész szerint soha nem történt még ilyen a Fehér Ház történetében.

„Képmutató és kegyetlen, ahogyan az LMBTQ-csoportok cserbenhagyták Izraelt”

David Kilmnick harminc éve küzd az LMBTQ-identitású emberek jogaiért. Most azt mondja, hogy nagyot csalódott számos szervezetben