A Palesztin Hatóság szerint az izraeliek saját magukat mészárolták le

A Palesztin Hatóság pénzügyminisztériuma vasárnap közleményt adott ki, amelyben tagadja, hogy a terrorszervezet Hamász lenne felelős a Gáza közelében tartott zenei fesztiválon megölt legalább 350 bulizó haláláért.

A közlemény szerint „az előzetes izraeli rendőrségi vizsgálatok” kimutatták, hogy a médiában megjelent izraeli állítások hamisak voltak, ezt aztán „a megszállás arra használta fel, hogy igazolja a Gáza elleni agresszióját”.

A nyilatkozat azzal folytatódik, hogy a „vizsgálatok kimutatták”, hogy izraeli helikopterek október 7-én izraeli civileket bombáztak, és ez „nagy pusztítást” okoztak.

Állításuk szerint ez a Hannibál-irányelv aktiválása után történt, amely szerintük lehetővé tette, hogy

„a megszálló rendőrség és hadsereg mindenkit megöljön”.

A Hannibál-irányelv előírta, hogy az izraeliek elrablásával gyanúsított terroristákat még akkor is célba veszik, ha ezzel a túszok épségét kockáztatják.

Az IDF egyébként 2016-ban törölte el ezt az irányelvet.

Sokkoló számok: négyből három (!) palesztin helyesli a Hamász mészárlását

Megdöbbentő közvélemény kutatást tett közzé egy ramallahi székhelyű kutatóintézet.

Netanjahu rövid időn belül reagált a Palesztin Hatóság állításaira.

„Ma a Palesztin Hatóság Ramalláhban valami teljesen képtelenséget mondott. Tagadta, hogy a Hamász követte el a Gáza melletti fesztiválon történt szörnyű mészárlást. Izraelt vádolta azzal, hogy ő követte el ezt a mészárlást. Ez az igazság teljes kiforgatása.”

„Abu Mazen [Mahmúd Abbasz], aki a múltban tagadta a holokauszt megtörténtét, ma a Hamász mészárlásának létezését tagadja, és ez elfogadhatatlan”

– tette hozzá az izraeli miniszterelnök.

Mahmúd Abbász, a Palesztin Hatóság elnöke a Szovjet Tudományos Akadémia Keleti Tanulmányok Intézetében doktorált 1982-ben „A cionisták és a nácik kapcsolata, 1933-1945” című disszertációjával, amelyben nemcsak a holokausztban megölt zsidók számát kérdőjelezte meg, hanem azt is, hogy egyáltalán léteztek-e gázkamrák.

A színfalak mögött: Izrael végzi el a piszkos munkát az arab országok helyett?

Meglepő kijelentést tett a zsidó állam ENSZ-nagykövete.

Betlehemben eltávolítják a karácsonyi díszeket a gázai „mártírok” tiszteletére

Így tisztelegnek az IDF által likvidált terroristák előtt…