Izrael miatt csalódott Angelina Jolieban az édesapja

Jon Voight színész szombaton reagált lánya, Angelina Jolie színésznő megjegyzéseire, aki keményen támadta Izraelt, és azt állította, hogy az szándékosan bombázza a gázai civileket, azzal vádolva a zsidó államot, hogy „tömegsírrá” változtatta a várost.

„Nagyon csalódott vagyok, hogy a lányomnak, sok más emberhez hasonlóan, nincs fogalma Isten dicsőségéről, Isten igazságairól”

– mondta Voight egy videóban, amelyet a közösségi oldalain tett közzé.

„Az izraeli hadseregnek meg kell védenie Izrael földjét és népét – ez egy háború. Nem olyan, ahogy a baloldal gondolja; nem kulturális [háború]. Izraelt embertelen terrorizmussal támadták meg.

És ti, bolondok azt mondjátok, hogy Izrael jelenti a problémát?

Magatokba kell néznetek, és meg kell kérdeznetek: ’Ki vagyok én? Mi vagyok én?’” – folytatta az idős filmsztár.

„Izrael az otthonom” – kiállt Izrael mellett a világhírű arab influenszer

Jasszin azt írta, hogy a hétvégi támadás megváltoztatta nemzeti identitásának látásmódját, és nem akar palesztin kormány alatt élni.

„Kérdezzétek meg Istent: ‘Az igazságot tanulom? Vagy hazudnak nekem, és úgy járok, mint mindenki más?” – mert barátaim, akik megértik az igazságot, azok látják a hazugságot.

Látják, hogy Izraelt megtámadták, és ezek az állatok ki akarják irtani a zsidókat [és] a kereszténységet”

– tette hozzá Voight.

„Mindannyian igazságot és szeretetet akarunk, de ez nem történhet meg ezekkel az állatokkal, akik el akarják törölni a zsidókat és a keresztényeket a föld színéről” – folytatta Voigt a videóját. „Hazugság, hogy Izrael ártatlan embereket gyilkol. Mindannyiuknak megvan a szabad akaratuk, hogy elmenjenek. Ők a barbár állam foglyai, amely emberi pajzsként használja őket. A palesztin földön élő gyerekeket kihasználják ezek az állatok, hogy mindenki azt higgye, hogy Izrael veszi el ezeket az életeket – pedig valójában pontosan ez volt a Hamász terve”.

Voight régóta ismert arról, hogy Izrael és Benjamin Netanjahu miniszterelnök támogatója.

Szerződést bontott a Playboy a Hamász-támogató világhírű pornóssal

Undorítónak nevezték Mia Khalifa megnyilvánulásait az izraeli civilek lemészárlása kapcsán.