Kiszivárgott: A Hamász vegyi fegyvert akart bevetni az izraeli civilek ellen

woman in red long sleeve shirt wearing black gas mask

Az izraeli külügyminisztérium titkosított diplomáciai hírlevele szerint vegyi fegyver készítésére vonatkozó utasításokat találtak egy palesztin terroristánál, aki részt vett az október 7-i támadásban – írja a mindig jól értesült Axios.

Az izraeli külügy szerint egy USB-eszközt találtak a Hamász terroristájánál, amely utasításokat tartalmazott egy „cianidszóró eszköz” előállításához, amely egy 2003-as Al-Kaida kézikönyvön alapult.

Az izraeli külügyminisztérium tömegpusztító fegyverek elterjedésének megakadályozásáért felelős osztálya csütörtökön küldte el a titkosított hírlevelet „A Hamász vegyi fegyverek bevetésének szándéka” címmel, és utasította Izrael több tucat nagykövetségét szerte a világon, hogy privát módon osszák meg az aktát a helyi kormányokkal. de ne terjesszék nyilvánosan.

„Ez a felfedezés azt jelzi, hogy a Hamász vegyifegyvereket szándékozott bevetni a polgári lakosság elleni terrorista hadműveletsorozata részeként”

– áll a közleményben.

A terroristánál talált egyéb útmutatók alapján a Hamász a legapróbb részletekig megtervezte a meglepetésszerű támadást, beleértve a gyermekek elrablását is.

Hoppá: harci drogokat találtak az Izraelben mészárló Hamász terroristáknál

A captagon, más néven a „szegények kokainja” évről-évre népszerűbb a Közel-Keleten.

Miért mantrázza a terroristák hazugságait a 444?

Izrael-ellenes propaganda a köbön: terrorszervezetek által fabrikált vérvádat terjeszt a lap „oknyomozás” néven.