No komment: iszlamista terrorszervezetet dicsér a Mi Hazánk közeli HVIM

A „gázai népirtás” és a „cionista propaganda” miatt panaszkodnak a magyar széljobberek.

Közleményben állt ki a palesztinok mellett a Mi Hazánkhoz közel álló Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. A szervezet azt írta, hogy 22 éve egyértelmű álláspontot képvisel a közel-keleti kérdésben.

„Mi nem változtunk, de a nyugati világ sajnos fokozatosan az izraeli lobbi hatása alá került. Az Izrael-barát „szélsőjobboldaliak”, „konzervatívok” térnyerése is általános jelenséggé vált, nemcsak Nyugat-Európában, hanem hazánkban is. Pedig az 1990-es és 2000-es években még a palesztin-barát tüntetésekre járt ki fideszes, miépes. Akkor még egyértelmű axióma volt, hogy az izraeli területrablást közösen ítéli el a hazafias oldal egésze. Ugyanazok azonban, akik akkor a palesztinok mellett tüntettek, ma hitet tesznek Izrael mellett” – írja közleményében a HVIM.

A közleményről hírt adó Mi Hazánk lapja, a Magyar Jelen szerint a vármegyések most, hogy „a gázai mészárlások” ellen felszólalni kívánókat is terroristának bélyegzik, elérkezett az a pont, amikor meg kell szólalniuk.

„Elképedve szemléljük, hogy a cionista álláspont lett az egyeduralkodó, az egyetlen elfogadott vélemény, és a kommunikációba még a palesztin nép kiirtásával való fenyegetés is belefér. A sötét, differenciálatlan iszlámellenesség, mint vallásellenesség is eltűrt, sőt, fősodratú véleménnyé vált a muszlimok terroristázása” – írják.

„Természetesen elítélünk mindenféle terrort – a ténylegesen civilek legyilkolását –, de tágabb kontextusban vizsgálódva egyértelmű, hogy nem lehet Izrael mellett lándzsát törni,

sőt, a cionista propagandát ellensúlyozni kell!

Nem értünk egyet azzal a kényelmes állásponttal, miszerint nem kell a kérdéssel foglalkozni, miközben a magyarországi médiából is napok óta ömlik ránk az elnyomó cionista rezsim iránti érzékenyítés, a Gázai övezetben lakók szenvedései pedig alig vagy egyáltalán nem kerülnek bemutatásra” – írják.

A „zsidók előtti hajlongásra” panaszkodik a Mi Hazánk Sportkabinete

A párt kommunikációs igazgatója szerint a „hibát kivizsgálják”.

A HVIM szerint Izrael létrehozásával a zsidó „migránsok” kiirtották, elüldözték a palesztinokat.

A szélsőjobboldali csoportosulás szerint, ha a magyar kormány valóban harcolna a keresztényellenességgel szemben, akkor Izraelt ítélné el, ugyanis szerintük „Jeruzsálemben és egész Izraelben hemzsegnek a keresztényeket érő atrocitások”, „míg Libanonból, Törökországból és egy sor muszlim országból nem hallunk keresztényellenességről”.

„Sőt, a Hezbollah vezetője, Haszan Naszrallah többször is kereszténybarát nyilatkozatokat tett, és Libanon kiváló a példája a békés együttélésnek.

A helyzet komplexitását, az iszlám differenciáltságát mutatja az is, hogy Hezbollah elsőként vette fel a harcot az Iszlám Állammal szemben” – írták a közleményben.

Megjegyzés: az iszlamista Hezbollahot a nyugati országok – köztük Magyarország is -, sőt még az Arab Liga országai is terrorszervezetnek tekintik.

A HVIM végezetül megoldotta a Közel-Keleti béke problémáját is, ugyanis szerintük „ha Gázában (és Izraelben) békésen élnének a palesztinok, zsidók és keresztények, akkor senki sem akarna elindulni Európába”.

Fő a biztonság: fegyveres védelmet kapnak a magyarországi zsidó intézmények!

Az Izraelt ért brutális támadás és a zsidókat ért fenyegetések miatt muszáj volt megerősíteni az intézmények védelmét.

Hivatalos: a rendőrség is betiltotta a Hamász-párti tüntetést Budapesten

Hoppon maradtak a terrorpártolók. Szombatra is bejelentettek egy tüntetést.