A „zsidók előtti hajlongásra” panaszkodik a Mi Hazánk Sportkabinete

Miközben a Hetek és a Hit Rádió több ezres szolidaritás demonstrációt tartott Izrael mellett a Hamász brutális mészárlását követően, a Mi Hazánk Sportkabinete azt kérte számon a szervezőkön, hogy vajon „meddig fokozzák még a zsidók előtti hajlongást” – számolt be az esetről a Hetek.

Az eseményen többek között Izrael állam budapesti nagykövete és a Hit Gyülekezete vezető lelkésze is beszédet mondott. A Hetek szerint az eseményt népszerűsítő egyik poszt alá sikerült kommentelnie a Mi Hazánk Sportkabinetének is, amely a következőket írta:

„Meddig fokozható még a zsidók előtti hajlongás?”

Az ügyben a Hetek megkereste a Mi Hazánk kommunikációs igazgatóját, Kisberk Szabolcsot is, aki az alábbi választ küldte a lapnak:

„Az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatban a Mi Hazánk hivatalos álláspontját Toroczkai László Twitter-oldalán, valamint a párt hivatalos Facebook-oldalán tettük közzé. A Mi Hazánk Sportkabinet nevében egy tagunk fogalmazott meg egy kérdést, magánvéleményként.

Hiba volt, hogy ehhez a párt nevét is felhasználta, a hibát kivizsgáljuk.

Az internetet elárasztották az izraeli és palesztin oldalról is érkező, civilek szenvedéseiről szóló képek és videók, amelyek emberek millióiból váltanak ki erős érzelmeket, indulatokat. „

Zsidóként nagyobb biztonságban éreztem magam Budapesten, mint otthon Amerikában

Az egész világ sokat tanulhat az Önök politikai vezetőitől, embereitől és értékeiből. Köszönöm! – üzeni a magyar embereknek Bryan Leib, a CASEPAC ügyvezető igazgatója.

Fő a biztonság: fegyveres védelmet kapnak a magyarországi zsidó intézmények!

Az Izraelt ért brutális támadás és a zsidókat ért fenyegetések miatt muszáj volt megerősíteni az intézmények védelmét.

Hivatalos: a rendőrség is betiltotta a Hamász-párti tüntetést Budapesten

Hoppon maradtak a terrorpártolók. Szombatra is bejelentettek egy tüntetést.