Kennedy elnök konteós unokaöccse szerint a koronavírus megkímélte a zsidókat

Az elnökségért is induló Robert Kennedy azt sejtette, hogy koronavírust úgy tervezték, hogy az askenázi zsidókat és kínaiakat megkímélje…

Robert Francis Kennedy demokrata elnökjelölt nemrégiben azt állította, hogy a COVID-19-et genetikailag úgy tervezték, hogy bizonyos etnikai csoportokat megkíméljen – írja a The Jerusalem Post.

Egy New York-i étteremben tartott sajtóeseményen Kennedy azt állította, hogy „a COVID-19 célzottan a kaukázusiakat és a feketéket támadja”.

„Azok az emberek, akik a leginkább immunisak, az askenázi zsidók és a kínaiak.

Nem tudjuk, hogy ez szándékosan volt-e, de vannak olyan publikációk, amelyek bemutatják a faji és etnikai különbségeket és ennek hatását”.”

Kennedy kifejtette, hogy állítása „kétéves kutatáson” alapult egy könyvhöz, amelyet a biológiai fegyverek témájában szándékozik kiadni. Azt is kijelentette, hogy mind az Amerikai Egyesült Államok, mind a kínai kormány több százmillió dollárt költ faji alapú biológiai fegyverekre.

A Kennedy-klán különce, aki feltámasztaná a demokrata pártot

Bár sokan legyintenek az indulására, egy olyan Amerikában, amely megválasztotta Donald Trumpot, nem lehet csak úgy félresöpörni a Kennedy dinasztia legújabb elnök-jelöltjét.

Kennedy a hír kirobbanása után válaszolt a New York Postnak, és azt állította, hogy a róla szóló történet „téves”.

„Soha, de soha nem állítottam, hogy a COVID-19 vírus a zsidók megkímélésére irányult volna”

– magyarázta.

„Pontosan rámutattam – egy nem hivatalos beszélgetés során -, hogy az Egyesült Államok és más kormányok etnikailag célzott biológiai fegyvereket fejlesztenek, és hogy a COVID-19 vírusról készült 2021-es tanulmány szerint a COVID-19 úgy tűnik, hogy aránytalanul nagy mértékben érint bizonyos fajokat.

Nem hiszem, és soha nem is utaltam arra, hogy az etnikai hatást szándékosan tervezték volna”

– mondta.

Kennedy elmélete nem meglepő annak fényében, hogy az Oxfordi Egyetem tanulmánya szerint minden ötödik brit véli úgy, hogy a zsidók hozták létre a koronavírust anyagi haszonszerzés céljából.

Összeesküvés-hívőkből lesznek az antiszemiták

Egy tanulmány azt vizsgálta, hogy az antiszemitizmus a bal- vagy a jobboldali meggyőződésű emberek körében gyakoribb-e, és meglepő eredményre jutott.