Tucker Carlson: szenvedélyesen gyűlölöm Trumpot

A Fox News műsorvezetője, Tucker Carlson a 2020-as választások után egy szöveges üzenetben azt írta, hogy „szenvedélyesen gyűlöli” Donald Trumpot – derül ki egy új bírósági beadványokból.

Carlson 2021 januárjában egy kollégájának küldött üzenete a Dominion Voting Systems által a Fox News ellen indított rágalmazási per részeként került elő.

Az elektronikus szavazással foglalkozó cég azzal vádolja a csatornát, hogy alaptalan állításokat terjesztett a választásokon történt szavazat-hamisításról.

A Fox News tagadja a rágalmazást, és azt állítja, hogy az adásban elhangzott megjegyzéseket kiragadták a szövegkörnyezetből.

Az ügy legutóbbi beadványai szerint Carlson két nappal azelőtt fejezte ki nemtetszését a leköszönő amerikai elnökkel szemben, hogy Trump támogatói megrohamozták az amerikai Capitoliumot, hogy megakadályozzák a törvényhozókat Joe Biden választási győzelmének hitelesítésétől.

„Nagyon-nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy a legtöbb este figyelmen kívül hagyjuk Trumpot” – írta egy 2021. január 4-én küldött üzenetében.

„Tényleg alig várom. Szenvedélyesen gyűlölöm őt”

– tette hozzá.

Carlson, a konzervatív csatorna legnépszerűbb műsorvezetője a magánüzeneteiben becsmérelte Trump elnökségét, annak ellenére, hogy a műsoradásokban dicsérte őt.

„Ez az elmúlt négy év. Mindannyian úgy teszünk, mintha sokat tudnánk felmutatni, mert beismerni, hogy milyen katasztrófa volt, azt már túl nehéz megemészteni. De ugyan már. Trumpnak nem igazán van jó oldala” – írta Tucker egy másik üzenetében.

Kiderült Tucker Carlsonékról, hogy ők is hülyeségnek tartották Trump állításait

A kamerákon kívül mást gondoltak a Fox műsorvezetői Trump választási csalás-vádjairól, mint nyilvánosan.