Trump kifakadt Sorosra: Meg akarja venni Biden újraválasztását

A volt elnök egy kampány emailben azzal vádolja a milliárdos befektetőt, hogy „megvenné Bidennek a választást”. 

Trump megkezdte 2024-es kampányának pénzgyűjtő-emailjeit.

A volt amerikai elnök „bábjátékosnak” nevezte Soros György milliárdos befektetőt a 2024-es elnökválasztási kampányához küldött egyik e-mailben.

Soros tavaly több mint 170 millió dollárt fektetett be a demokrata politikai kampányok támogatására.

Trump megduplázza a vádakat, hogy Soros „megvásárolta” Biden újraválasztását: „NEM LESZEK CSENDBEN, amiért felszólítottam a milliárdos bábjátékost, aki pusztítást végzett a határainkon, az igazságszolgáltatásunkon és a nemzetünkön”.

„Hazafi, most azért támadnak meg, mert lelepleztem Soros Györgyöt és azokat a dollármilliókat, amelyeket arra költött, hogy megvásárolja a Fehér Házat.”

„És tudom, hogy TE sem fogsz, hazafi. Mivel Soros és bábjai a médiában megpróbálnak elhallgattatni minket, amiért lelepleztük Soros választási beavatkozását és korrupcióját, arra kérem a ‘Csendes’ Többséget, hogy KETTŐZZE MEG és küldjön egy HANGOS üzenetet, hogy 2024 az az év, amikor végleg visszavesszük az országunkat!”.

„Kérjük, járuljon hozzá, hogy megmutassa Sorosnak, hogy a ‘Csendes Többség’ továbbra is harcolni fog azért, hogy megakadályozza, hogy 2024-ben megvásárolja Biden második ciklusát”

– olvasható a pénzgyűjtő emailben.

„Barátom, a korrupt baloldali milliárdos, Soros György több mint 128 MILLIÓ dollárt költött 2022-ben arra, hogy Biden és a demokraták tartsák meg a szenátust” – állt egy másik kampány e-mailben. „Most Soros azt hiszi, hogy egymagában megvásárolhatja Joe Biden második ciklusát. De van egy dolog, amit Soros és a baloldal alábecsül 2024-ben… az olyan Amerika Első Hazafiak milliói, mint Önök, akik hajlandóak visszaütni. Amikor ez az alulról szerveződő hadsereg egy egységes frontként harcol, Sorosnak nincs párja a mi puszta akaratunkkal szemben, hogy megmentsük az országunkat.”

(The Jerusalem Post)

Elképesztő mennyiségű pénzt költöttek az amerikai milliárdosok a választásra

A nevek között vannak régi nagy politikai támogatók és kriptokirály is.