Beperelték Joe Bident és a külügyminiszterét

A palesztin terror áldozatai beperelik a Biden-kormányzatot, amiért az dollármilliókat küld a Palesztin Hatóságnak.

Az amerikai texasi kerületi bíróságon kedden benyújtott kereset azt állítja, hogy a Biden-kormányzat megsérti a 2018-as Taylor Force Actet, amely megtiltotta a végrehajtó hatalomnak, hogy pénzeszközöket nyújtson a Palesztin Hatóságnak a „fizetség a gyilkosságért” gyakorlata miatt, mivel

„az izraeli börtönökben fogva tartott terroristáknak, valamint az elhunyt terroristák családjainak történő pénzek kifizetése további terrorcselekmények elkövetésére ösztönöz”.

A texasi Lubbockban született és a West Pointon végzett Taylor Force-ot 2016-ban egy palesztin terrorista gyilkolta meg, amikor Izraelben járt.

Az ügyben felperesként szerepel Ronny Jackson republikánus képviselő, Stuart és Robbi Force, Taylor Force szülei, valamint Sarri Singer, egy New York-i lakos, aki egy 2003-as palesztin öngyilkos merényletben sérült meg, amelynek során 17 ember vesztette életét.

Izraeli ex-katonák és ex-hírszerzők a bíróságon mentek neki a Google-nek

Az Iszlám Állam által Párizsban meggyilkolt amerikai diáklány családja mellett állnak ki.

Stuart és Robbi Force nyilatkozatában azt mondta, hogy Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter, akiket az ügy alpereseként neveztek meg,

„meggyalázzák egy jó ember emlékét és örökségét, és figyelmen kívül hagyják az Egyesült Államok polgárait, akik megértik, hogy az adófizetők dollárjait nem szabad ártatlan civilek megölésének finanszírozására fordítani”.

Júliusban a Biden-kormányzat 316 millió dolláros kiegészítő támogatást jelentett be a palesztinok támogatására.

„Azon a több mint félmilliárd dolláron felül, amelyet az Egyesült Államok a palesztin népnek nyújtott azóta, hogy a Biden-kormányzat visszaállította a palesztinok számára nagyon szükséges finanszírozást” – áll a Fehér Ház közleményében.

A Palesztin Hatóság évente mintegy 300 millió dollárt fizet ösztöndíjak és juttatások formájában a terroristáknak és a „mártírok”, azaz a zsidók elleni támadások végrehajtása közben megöltek családjainak.

Ezt a cikket szerkesztőségünk a Sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

Egy bátor orvos kitálalt a rendszerszintű palesztin korrupcióról

Dr. Haitham al-Hidri évekig volt vezető beosztásban a Palesztin Hatóság egészségügyi minisztériumában.