Zsidók lemészárlásáról énekeltek iskolás gyerekek London szívében

Egy londoni iskolában forgatott iráni propagandavideón több tucatnyi gyerek énekelt egy olyan dalt, amely a zsidók lemészárlásáról szólt.

Az Iráni Iszlám Köztársaság Iskola játszóterén az év elején készült videón a gyerekek arról énekelnek, hogy csatlakoznak a 313 mitikus harcoshoz a hitetlenek elleni konfliktusban, amikor (a jelenlegi iráni rezsim szerint) Izraelt megsemmisítik és a zsidókat megölik.

Néhány jelenetet a közeli Angol Iszlám Központban is forgattak, amely az iráni rezsim ellenőrzése alatt áll, és kapcsolatban van az iskolával.

A „Hello Commander” című dalt az iráni legfelsőbb vezető, Ali Hámenei ajatollah is dicsérte, aki szerint a dal népszerűsége azt bizonyítja, hogy népe „hűséges a rendszerhez”.

A londoni videóban fehér inges, vasalt fekete nadrágot viselő fiúk és kék karszalagot, fehér blúzt és hozzá illő hidzsábot viselő lányok láthatók, amint tisztelegnek és éneklik hűségüket „parancsnokuknak”, Hámenei ajatollahnak.

A nyolc és tizenöt év közötti gyerekek az énekelték, hogy „nélküled ennek az életnek nincs értelme. Ez az élet akkor kel életre, amikor te itt vagy nekem”.

Nem tétlenkedett a Moszad: titkos hírszerzési információkat adtak át a Nyugatnak

Oroszország ukrajnai háborújával kapcsolatban.