Trump egy konzervatív CNN-t szeretne, ahol csak ő szerepel

Donald Trump volt elnök a keddi félidős választásokon az általa támogatott republikánus jelöltek kiábrándító szereplésére reagált, és a CNN-ről azt mondta, hogy ha konzervatívok lennének, és őt állítanák a középpontba, akkor a csatorna lenne „a történelem legsikeresebb csatornája”.

„Ha a CNN okos lenne, indítana egy konzervatív csatornát, ahol csak én szerepelnék, és az lenne a történelem legsikeresebb csatornája” – posztolta Trump pénteken Truth Social oldalára.

„A Fox csak miattam csinálta, a Twitter csak miattam csinálta, és most még a Facebook is lejmenetben van, hiszen majdnem 90 milliárd dollárt veszített, mióta letiltottak, amit az elmúlt két év egyik legnagyobb üzleti hibájának tartottak, mert Trumppal együtt több tízmillió ember megy el, akik hisznek a MAGA-ban, akik újra naggyá akarják tenni Amerikát, és Amerikát az első helyre tenni!”.

Egy következő posztban Trump a New York Postot is szidta, amiért őt hibáztatta a republikánusok félidős kudarcéért egy címlapsztoriban.

„A New York Post ma egy történetet közöl a falról, de a fal építésében való előrehaladásomat a News Corp igazgatósági tagja, Paul Ryan lassította le, aki a megtört öreg varjúval, Mitch McConnell-lel együtt nem volt képes megszerezni nekem a forrásokat. Végül mégis megkaptam őket, két és fél évnyi pereskedés után, egy másik forráson keresztül, és befejeztem a falat, plusz bizonyos kiegészítéseket, amelyeket három hét alatt el lehetett volna végezni, de nem, a Biden-kormányzat ostoba módon nyitott határokat akart.”

Elindult az „Ejtsük Trumpot” mozgalom a republikánus oldalon

A republikánusok egyre jobban unják egykori vezetőjüket – olvasható az UnHerd véleménycikkében.