A demokrata „nyugdíjas-klub” sem fogja megállítani a republikánus vörös hullámot

A demokraták elővették a „nagy öregeket”: Bill Clinton, Hillary Clinton és Barack Obama ismét a kampánykörúton van – írja Daniel McCarthy a Modern Age főszerkesztője.

A nosztalgia-körút azonban csak arra szolgál, hogy emlékeztesse a választókat, milyen mélyre zuhant a Demokrata Párt.

Bill Clinton meg sem próbálta leplezni a csúnya igazságot a New York állambeli Hurleyville-ben, a kongresszusba készülő Josh Riley számára tartott megállóján.

„Itt az igazság. Túl magas az infláció, és túl sok a bűnözés”

– ismerte el az exelnök.

„De ez a sok kemény beszéd, amit a republikánusok mondanak, nem ér semmit” – folytatta.

A választók változást akarnak. Mit tesz most Obama exelnök, akinek a remény és a változás volt a védjegye?

Udvarol a TikTok influencereknek.

A hét elején keresztbe tett lábbal ült egy bézs színű szőnyegpadlón, hogy interjút adjon egy íróasztal alatt fekvő (!) fiatalemberrel. Obama a műsorban arra buzdította a Z generációs közönséget, hogy szavazzanak. De vajon emlékeznek-e egyáltalán az Obama-évekre azok a tizen- és huszonévesek, akik teljesen rákattantak erre a kínaiak által irányított videóalkalmazásra?

Kohncast: Az irániak már a spájzban vannak, Amerika és Izrael újra választ

Szerkesztőségi podcastunk legújabb adásából kiderül, hogy miért esett kútba a Nyugat megegyezése Iránnal, valamint az is, hogy mi várható az izraeli és amerikai választásokon.

Hochul kormányzó, aki tart a republikánus Lee Zeldin legutóbbi közvélemény-kutatásokban elért előretörésétől, szintén a demokraták nyugdíjas-klubjához fordult segítségért. Hillary Clinton csütörtökön egy manhattani gyűlésen beszélt Hochul előtt a tömegnek.

A New York-i kormányzó reméli, hogy győzelmet arat a jövőhéten.

Pártja azonban máris süllyedőben van, köszönhetően annak, hogy visszalépett a Clinton-korszak viszonylag kemény bűnözés-ellenes politikájától és Obama reményteli üzenetétől.

A demokraták ma a félelem pártja, még akkor is, ha a választók nem Dobbstól vagy Donald Trumptól félnek a legjobban, hanem még több bűnözéstől és nyomortól, amit a demokraták adtak nekik.

Ahogy korábban írtuk, a republikánusok jelentős győzelmet arathatnak a közelgő félidős választásokon, és a párt arra készülhet, hogy a következő két évben komoly fejfájást okozzon Joe Biden elnöknek.

Mi történik, ha a republikánusok megnyerik a félidős választásokat?

A republikánusok jelentős győzelmet arathatnak a közelgő félidős választásokon, és a párt arra készülhet, hogy a következő két évben komoly fejfájást okozzon Joe Biden elnöknek.