Trump: Valószínűleg újra kell majd indulnom

Donald Trump volt elnök azt mondta, hogy „valószínűleg újra meg kell tennem” a 2024-es elnökjelöltséggel kapcsolatban. De előbb – mondta – a republikánusoknak meg kell nyernie a félidős választásokat – írja a The Post Millennial. 

A texasi Robstownban tartott gyűlésen a támogatók „Mentsük meg Amerikát” feliratú táblákat lengettek, és az „USA!” és a „Let’s go Brandon” skandálták.

Trump szombat este az általa támogatott texasi jelöltek mellett kampányolt, köztük Dan Patrick alkormányzó és Ken Paxton igazságügyi miniszterjelölt mellett.

„Ez egy tüntetés” – mondta Trump az összegyűlt tömegről.

Támogatók és gyűlölködők egyaránt tűkön ülve várják, hogy Trump bejelenti-e, hogy 2024-ben indul az elnökválasztáson.

A republikánusok oldalán mások is kinyilvánították szándékaikat, például Mike Pompeo, aki azt mondta, hogy indulni fog, akár indul Trump az elnökválasztáson, akár nem.

Ron DeSantis neve is felmerült, mint potenciális jelölt, bár ő és csapata ragaszkodott ahhoz, hogy Floridára összpontosítanak.

Trump a január 6-i bizottságban ülőket képmutatásuk és pártoskodó civakodásuk miatt ostorozta.

„Az ország problémáit kellene megpróbálniuk megoldaniuk” – mondta. Trump szerint a bizottságban töltött idejük alatt nem folytattak vizsgálatot a 2020-as választásokról, a választások integritásának kérdéseiről, vagy arról, hogy „Nancy Pelosi miért utasította el a hadsereg bevetését” azon a 2021-es napon.

Trump azt állította, hogy az FBI „kémkedett a kampánya után”, és hazudott a kongresszusnak, a FISA-bíróságnak és a médiának. Trump emellett saját sikereit is dicsérte elnöki ideje alatt, köztük az energiafüggetlenséget.

A Tulsi Gabbard sztori — így lett demokraták üdvöskéjéből az ellenségük

Tulsi Gabbardban valóban meg van a potenciál, hogy felfordulást okozzon az amerikai politikában, kérdés jó vagy rossz értelemben.