Kohncast: demográfiai katasztrófa Ukrajnában, szaúdi olajág a Közel-Keletnek

Szerkesztőségi podcastunk kilencedik adásának témája az ukrajnai háború jelenlegi állása, Joe Biden közel-keleti politikája és a brit miniszterelnök bukása.

A legújabb Kohncast első felében beszélünk arról, hogyan veszik éppen oda egy egész fiúgeneráció Ukrajnában, de szó esik az ukrán elnök kommunikációjában beállt fordulatról, a háború terheit egyre kevésbé viselni akaró nyugati társadalmakról, valamint Boris Johnson bukásáról is.

A beszélgetés második felében a szaúdi béketervet járjuk körül, amely Jordánia bevonásával rendezné az izraeli-palesztin konfliktust.

A podcastben ajánlott cikkeink:

A mikrofonnál a Neokohn szerkesztői: Hajdú Tímea, Hende Olivér és Seres Attila.

Ep.9. Demográfiai katasztrófa Ukrajnában, szaúdi olajág a Közel-Keleten

Szerkesztőségi podcastunk kilencedik adásának témája az ukrajnai háború jelenlegi állása, Joe Biden közel-keleti politikája és a brit miniszterelnök bukása.A…

Kohncast epizódjai elérhetők a Neokohn címlapján külön dobozban, valamint RSSYoutube csatornáinkon, az Apple podcaston, a Google podcaston, a Spotify-on.

Lájkolják, kövessék, iratkozzanak fel, hogy ne maradjanak le egyetlen adásról sem!

Kohncast: Ki lesz Európa ura?

Legújabb adásunkban beszéltünk arról, mire lehet számítani Jaír Lapidtól, de szó esett a NATO bővítésről, és a nemrég belengetett új „Római Birodalom-szövetség” tervéről.