Elon Musk: „Mindent megteszek, hogy segítsek a népességcsökkenési válságon”

Nemrég derült ki, hogy Elon Musknak titokban ikreket szült Shivon Zilisz – a Neuralink nevű neurotechnológiai cégének egyik vezetője.

A Business Insider által megszerzett bírósági dokumentumok szerint a gyerekek 2021 novemberében születtek, alig néhány héttel azelőtt, hogy a Tesla vezérigazgatójának megszületett második gyermeke partnerével, Grimes-szel. A gyermeküket béranya szülte meg.

Az 51 éves Elon Musk így összesen kilenc gyermek édesapja.

A milliárdos öt közös gyermeke van volt feleségétől, Justine Wilsontól – egy 18 éves ikerpár és egy 16 éves hármas ikrek. Musknak továbbá két gyermeke van Grimes kanadai zenésszel (valódi nevén Claire Boucherrel) – X AE A-XII fiú és Exa Dark Sideræl lánya -, valamint két gyermeke van Zilisszel.

A híreket követően, amelyek szerint ikrei születtek a 36 éves Zilisztől, Musk egy sor tweetben fejtette ki a csökkenő születésszámmal kapcsolatos gondolatait.

Elon Musk on Twitter: „Doing my best to help the underpopulation crisis. A collapsing birth rate is the biggest danger civilization faces by far. / Twitter”

Doing my best to help the underpopulation crisis. A collapsing birth rate is the biggest danger civilization faces by far.

„Mindent megteszek, hogy segítsek a népességcsökkenési válságon. Az összeomló születési ráta messze a legnagyobb veszély, amivel a civilizációnak szembe kell néznie”

– írta.

„Remélem, nagy családotok lesz, és gratulálok azoknak, akiknek már van!”.

Elon Musk egyik fia lánnyá változott

Az egykori Xavier Alexander Musk nemcsak a nemét és a nevét változtatta meg, hanem minden kapcsolatot is megszakított az apjával.