Nyakon szúrta randipartnerét egy nő, hogy megbosszulja Szolejmáni halálát

Nika Nikoubint gyilkossági kísérlettel vádolják Las Vegasban, miután bekötötte egy férfi szemét a hotelszobájában, és leszúrta őt – írja az I24News.

A Las Vegas-i rendőrség letartóztatott egy nőt, aki állítólag bosszúból nyakon szúrta randevúpartnerét, hogy megbosszulja az iráni tábornok, Kaszem Szolejmáni likvidálását.

A 21 éves Nika Nikoubint azzal vádolják, hogy egy szállodába csábította az áldozatot, miután a Plenty of Fish nevű társkereső oldalon találkozott vele.

A letartóztatási jegyzőkönyv szerint március 5-én kibéreltek egy szobát a Sunset Station szállodában, ahol szeretkezni kezdtek. Nikoubin bekötötte a férfi szemét, lekapcsolta a villanyt, elővett egy kést, és kétszer nyakon szúrta.

A rendőrség szerint a férfi ezután lelökte magáról a nőt, kirohant a szobából, és hívta a 911-et. Nikoubin szintén kirohant a szobából, és azt mondta a szálloda egyik alkalmazottjának, hogy épp most szúrt le egy férfit.

Nikoubin azt mondta a rendőrségnek, hogy „bosszút akart állni az amerikai csapatokon Kaszem Szolejmáni 2020-as meggyilkolásáért”.

A hendersoni rendőrség gyilkossági kísérlet, halálos fegyverrel elkövetett testi sértés és betöréses lopás miatt emelt vádat Nikoubin ellen.

Az óvadékot 60 000 dollárban állapították meg, és a tervek szerint március 24-én kell megjelennie a bíróságon.

Nikoubin állítólag Las Vegas-i lakos, és a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetemre járt.

Az Egyesült Államok 2020. január 3-án egy dróncsapás során likvidálta az iráni katonai vezető Szolejmánit a bagdadi nemzetközi repülőtéren. Szolejmáni a Kudsz Erők parancsnoka volt, amely az iráni Iszlám Forradalmi Gárda egyik része.

Irán fogadkozott, hogy Szolejmáni halálát a meggyilkolásának második évfordulóján megbosszulja, hacsak nem állítják bíróság elé Donald Trump volt elnököt, aki zöld utat adott a merényletnek.

A Hezbollah Szulejmani miatt bosszúból meg akart ölni egy izraeli tisztet

A Hezbollah összeesküvést szervezett a Bogotában élő egykori izraeli hírszerző tiszt meggyilkolására annak érdekében, hogy megbosszulja Kászem Szulejmáni likvidálását.