Megtörte a csendet a magyar szépségkirálynő az izraeli szereplésével kapcsolatban

A szerződése miatt nem állhatott volna nyilvánosság elé, de ez sem tartotta vissza. Jázmin Viktória akár a királynői címét is elveszítheti, de úgy érzi, a története mások okulására szolgál – írja az Index.

Az Index korábban már írt arról, hogy Jázmin Viktória magyar szépségkirálynő tervezői ruha helyett egy butikruhában kényszerült felvonulni egy nemzetközi szépségversenyen. Később kiderült, hogy a magyar szépségnek Richard Alexander tervezett ruhakölteményt, amelyet három nappal a verseny előtt kellett volna eljuttatni Izraelbe. A helyi szigorításokra való tekintettel a divattervező be is adta a beutazási kérelmét, de erre túl későn reagáltak. Így a lány egy körülbelül tízezer forintos Zara ruhában vonult színpadra, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

A modell az aláírt szerződése miatt eddig nem tudta megvédeni magát, azonban most úgy döntött, megszólal, és elmondja, miért nem tudta megfelelően képviselni Magyarországot a Miss Universe versenyén.  Viktória, miután kiderült, hogy nem érkezik meg a ruhája, a visszalépésen gondolkodott, de nem akarta feladni. Úgy döntött, azzal oldja meg a helyzetet, hogy magának rendel ruhát a versenyre.

„Nézegettem reggel a zászlót, ültem az ágyon, nézem, és mutattam a török barátnőmnek, hogy figyelj, itt nincs mese, én leszek a magyar zászló. De ezt már kétségbeesésemben mondtam, szóval arra a szintre el kell jutni, hogy valaki zászló akarjon lenni”

– nyilatkozta a Fókusznak.

Végül nem a magyar zászlót vette magára, hanem rendelt az internetről egy piros színű ruhát. Így történhetett, hogy egy butikruhában képviselte Magyarországot a Miss Universe döntőjén.

De nem csak emiatt volt hátrányban a lány.

Az Index cikkének folytatása itt olvasható.

Előkerült a Zara-ruhás szépségversenyző ruhakölteménye

A divattervező szerint egyébként nem akkora tragédia, hogy Zara-ruhában állt a kifutóra a magyar szépségkirálynő.