Előkerült a Zara-ruhás szépségversenyző ruhakölteménye

A Blikk megszerezte annak a gyönyörű ruhakölteménynek a tervrajzát, amit Jázmin Viktória a Miss Universe szépségversenyen eredetileg viselt volna.

Amint korábban a Neokohn is megírta, rengeteg tényező befolyásolta azt, hogy a magyar szépségnek végül egy 10 ezer forintos Zara-ruhában kellett megjelennie a kifutón.

Alexander Richárd divattervező, aki az eredetileg viselt ruhát tervezte, a Blikknek elmondta, hogy a rövid határidő ellenére megtervezte és elkészítette Viktória „Forrás” fantázianevet viselő ruháját, ám végül nem sikerült azt bemutatni.

Nagyon szomorú voltam, amikor visszahallottam a rádióban, hogy konkrétan engem állítottak be vétkesnek. Igazából most is fáj, mert a szívünk-lelkünk beletettük, és ez letaglóz. Senki nem hívott fel, hogy megkérdezzék, mi volt ez pontosan. 10-én este volt a show és én aznap délután egy órakor kaptam meg az engedélyt, hogy beutazhatok az országba. Repülővel három és fél óra az út Tel-Avivba, onnan még nagyjából öt óra autóval Eilatba, szóval fizikailag lehetetlen lett volna, hogy odaérjek a ruhával

– magyarázta a tervező, aki elmondása szerint egy héten keresztül minden nap, minden pillanatban készen állt arra, hogy repülőre ülhessen.

Csak a világ legszebb női mehetnek Izraelbe

Izrael minden külföldi előtt lezárja a határait az omikron-variáns előtt, egy kivétel van csak, mégpedig a Miss Universe szépségverseny döntője december 12-én Eilatban, amelyre tárt karokkal várják a részvevőket. 

Én a megkeresést nagyon későn kaptam, Jázmin végső elkeseredésében hívott fel, mert ugyan volt szponzora, csak nemzeti ruhákat nem tudtak neki adni. Az utolsó héten keresett meg, hogy elkészíteném-e a ruháját. Ezt konkrétan egy nap alatt kellett megterveznem. Több tervet készítünk, ez egyébként legalább egy hónapos munka varrással együtt, erre nekünk egy hetünk volt. Négy varrónő egy héten keresztül éjjel-nappal ezt a ruhát varrta

– magyarázta a divattervező aki végül el is készítette a ruhát.

Richárd aki szerint egyébként nem akkora tragédia, hogy Zara-ruhában állt a kifutóra a magyar szépségkirálynő.

A divatszakmában mindenki a Zarából hord ruhákat fotózásra

Az eredeti ruhaterv megtekinthető a Blikk cikkében.

Kényszerűségből viselt 10 ezer forintos ruhát Jázmin Viktória Izraelben

Körbement a magyar neten, hogy az idei Miss Universe nemzetközi szépségversenyen a Magyarországot képviselő Jázmin Viktória egy 10 ezer forintos Zara ruhában lépett a kifutóra.