Egy új könyv szerint Trump gyakran lehúzta a vécén a kormányzati dokumentumokat

Egy új könyv azt állítja, hogy Trump gyakran próbált kormányzati dokumentumokat lehúzni a Fehér Ház vécéjén, amely eltömődött a papírdarabokkal – írja az Arutz7.

A New York Times újságírója, Maggie Haberman „Confidence Man” című könyve szerint az elnök tanácsadói egyszer csak észrevették, hogy összegyűrt, nyomtatott papírlapok tömítik el a Fehér Ház egyik vécéjét – jelentette az Axios.

Trump állítólagos szokása, hogy hivatalos dokumentumokat tép össze, az elmúlt hetekben derült ki, amikor a január 6-i bizottságnak a Nemzeti Levéltárból olyan papírokat adtak át, amelyeket széttéptek és újra összeragasztottak.

„A személyzet valóban talált összetépett papírokat, és kihalászták őket az elzárt fürdőszobai WC-ből – úgy gondolták, hogy az elnök tette” – mondta egy újságíró az esetről.

Trump csütörtökön közleményt adott ki, amelyben tagadta, hogy valaha is lehúzott volna dokumentumokat a vécén a Fehér Házban. Azt mondta, hogy Haberman állításai „kategorikusan valótlanok és egyszerűen kitaláltak”.

Az állítást „egy újabb hamis történetnek” nevezte, amely „kategorikusan valótlan és egyszerűen kitalálta egy riporter, hogy nyilvánosságot szerezzen egy többnyire kitalált könyvének”.

Ezt a cikket szerkesztőségünk a Sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

Donald Trump hazavitte Kim Dzsong Un leveleit a Fehér Házból

Trump szerint lényegében „szerelmes levelekről” van szó.