Trump: Az országunk a pokolba tart

Donald Trump volt elnököt arról kérdezték a Newsmax műsorvezetőjének, Rob Schmittnek adott interjúban, hogy miért akar újra indulni az elnökválasztáson.

„Nagyon egyszerű okból. Van egy nagyszerű országunk, amely a pokolba tart. És nagyon gyorsan megy a pokolba, és a végén nem marad országunk. Nagyszerű munkát végeztem. Többet tettem, mint több elnök 30 év alatt, az adók, a szabályozások, az üzleti élet és minden más tekintetében”

– mondta Trump.

„Kínából csapott le ránk a covid. Valamit fizetniük kell ezért. Valamit fizetniük kell”

– folytatta Trump.

„Senki sem engedhette ezt meg magának – valószínűleg 60 billió dollár a kár világszerte. És akkor még nem is beszéltünk az általuk okozott halálesetekről”

– nyilatkozta a volt elnök.

Newsmax on Twitter: „TRUMP: „We have a great country that’s going to hell. And it’s going to hell very fast.”@SchmittNYC pic.twitter.com/N6t1kpDKGd / Twitter”

TRUMP: „We have a great country that’s going to hell. And it’s going to hell very fast.”@SchmittNYC pic.twitter.com/N6t1kpDKGd

„Az országunk így a pokolra jut. Újra naggyá fogjuk tenni Amerikát, újra. Mosolygok, de nincs min mosolyogni, mert az országunk sorsa rosszra fordul. Nem sokáig lesz már országunk, ha ez így megy tovább”.

„Nem hiszem, hogy egyetlen elnök okozott valaha még ekkora kárt”

– mondta Trump Bidenről.

„Végigmehetünk 5 elnökön, ők sem okoztak akkora kárt, mint ez az ember az elmúlt egy évben”.

„A baloldaliság lecserélte az igazi vallást” — Will Witt a Neokohnnak

A politikai kommentátor a Neokohnnak elmondta mit gondol indul-e Donald Trump a következő választáson, és miért vonz egyre több amerikait a baloldal. Hajdú Tímea interjúja.