Kína már hónapokkal a járvány előtt jelentősen megnövelte a koronavírus-tesztjeinek számát

Kína jelentősen megnövelte a koronavírus-tesztkészletek számát, amelyeket közvetlenül a koronavírus-járvány Vuhanban való kitörése előtti hónapokban vásárolt a The Daily Wire cikke szerint.

„2019-ben Vuhanban a koronavírus-teszteléshez szükséges felszerelések felvásárlása zajlott, a beszerzési szerződések több mint 50 százalékkal nőttek az egy évvel korábbihoz képest”

– számolt be a The Australian.

„A hivatalos kínai kormányzati beszerzési adatok szerint a PCR-készletek felvásárlása 2019 júliusában kezdődött.”

Robert Potter kiberbiztonsági elemző, aki segített megszerezni a kínai adatokat, azt mondta, hogy

„Összeségében az látható, hogy májustól kezdve egészen decemberig masszív növekedés tapasztalható a PCR beszerzési adatokban. Mindent összevetve egy olyan tendenciát kapunk, amely megkérdőjelezi a hivatalos kínai narratívát, miszerint a világjárvány decemberben kezdődött”

– mondta Potter.

„Azt is mutatja, hogy jelentős mennyiségű beszerzés történt kormányzati szinten, a PLA és a Járványügyi Központ, valamint a Hubei tartományban található laboratóriumok részéről”.

https://neokohn.hu/2021/03/15/david-asher-elkepzelheto-hogy-egy-kudarcba-fulladt-biologiai-fegyverkiserlet-okozta-a-koronavirus-jarvanyt/

A jelentés hozzátette:

John Ratcliffe, az amerikai nemzeti hírszerzés korábbi igazgatója szerint a PCR-berendezések 2019-es felvásárlása Wuhanban jelentős volt.

„Szerintem itt nem csak füst van, szerintem tűz is”

– mondta.

Mike Pompeo volt CIA-igazgató és külügyminiszter a múlt hónapban a Sky Newsnak azt mondta, hogy szerinte a világjárvány a vuhani Virológiai Intézetből (Wuhan Institute of Virology, WIV) indult ki, és olyan bizonyítékokat is látott, amelyek szerinte arra utalnak, hogy a világjárvány már 2019 nyarán kitörhetett, ami összhangban van a tesztek megnövekedett beszerzéseivel.

„Óriási, bár közvetett bizonyíték volt arra, hogy a vuhani Virológiai Intézet volt a központ”

– mondta Pompeo.

„Láttam olyan adatpontokat, amelyek 2019 nyarára, 2019 késő nyarára, júliusára, augusztusára teszik a járvány kitörését. Csupa fül vagyok, ha bármilyen bizonyítékot bemutatnak, ami ennek az ellenkezőjét bizonyítja”.

Kibontakozóban a hidegháború az Egyesült Államok és Kína között?

Clifford D. May szerint Biden nem érzi, mekkora veszélyt jelent Kína az Egyesült Államokra.