A CNN tudósítója szerint Donald Trump „úgy viselkedik, mint Adolf Hitler”

A szövetségi ügyészeknek fontolóra kellene venniük Donald Trump egykori elnök letartóztatását, amiért állítólag „puccsot” próbált kezdeményezni, és „úgy viselkedik, mint Adolf Hitler” – mondta Jim Acosta, a CNN műsorvezetője a „Cuomo Prime Time” szerda esti adásában – írja a Dailywire.

„Azt gondolom, hogy Donald Trump bűncselekményeket követett el a január 6.-ka felé vezető úton” – folytatta Acosta. „Lesz valami, amit tenni fognak ez ellen? Miért nem folytattuk már le ezt a beszélgetést ebben az országban?” – mondta.

A Fehér Ház volt tudósítója azt követően adta elő elemzését az elnökről, hogy a műsorvezető felolvasott egy részletet a The Washington Post munkatársainak, Carol D. Leonnignak és Philip Ruckernek az I Alone Can Fix It (Csak én tudom megoldani) című új könyvéből.

A felolvasott részlet ugyanakkor nem állította, hogy az elnök bármilyen bűncselekményt követett is volna el és a könyv „leleplezései” is teljes egészében a Trump-kormányzat tisztviselőinek félelmeiből, gyanúiból és aggodalmaiból állnak.

A műsorvezető Chris Cuomo később elismerte: „Soha semmi olyan nem történt, ami ezeket a gyanúkat megerősítette volna. Azt hiszem, ez egy olyan felvetés, amivel ennek a könyvnek foglalkoznia kell” – nyilatkozta.

Amerika új politikai foglyai

A Biden-kormány az előzetes letartóztatás fegyverével csap le Trump híveire, gondolatbűnökért üldözve őket – írja Lee Smith a Tablet zsidó magazin oldalán.