Soros Györggyel kampányol a Kétfarkú Kutya Párt

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) Facebook oldalán a kormányzat oltást népszerűsítő akciójához kapcsolódik a korábbi Soros-kampány plakátjának újragondolásával.

Az ellenzéki párt óriásplakátja Soros György rajongóinak is meghozhatja a kedvét a koronavírus elleni védőoltás felvételéhez.

Mint ismeretes, a magyar közéletben nagy vitát váltott ki 2017-ben, amikor a kormányzat Soros György arcképével ellátott óriásplakátsorozaton kampányolt a magyar származású üzletember politikai szerepvállalása ellen az EU-ban.

A magyar zsidóságot is megosztotta a kampány, sokan antiszemita indíttatást véltek felfedezni a zsidó milliárdos pellengérre állításában.

Orbán Viktor azonban következetesen visszautasította a Soros-plakátokkal kapcsolatos antiszemita vádat, és megerősítette támogatásáról a magyar zsidóságot.

A magyar zsidók számíthatnak a kormány védelmére. Folyamatosan Izrael-párti külpolitikát folytatunk, mert meggyőződésünk, hogy Izrael létezése nem csak az európai zsidóknak számít, de a zsidó állam biztonsága egész Európának is kulcskérdés

– fogalmazott a kormányfő a Welt am Sonntag című lapnak adott interjújában 2019-ben.

Orbán: a magyar zsidók számíthatnak a kormány védelmére

Új plakáttervekről, bosszúról, zsidóságról és baloldali támadásokról is beszélt a magyar miniszterelnök egy konzervatív lapnak.