Jared Kushner könyvszerződést kötött, megjelenése 2022-ben várható

Jared Kushner, Donald Trump korábbi elnök veje és kormányzási idejének egyik legfőbb tanácsadója könyvszerződést kötött — újságolja a VosIzNeias.

A Broadside Books, a HarperCollins Kiadó konzervatív imprintje bejelentette, hogy Kushner könyve 2022 elején jelenik meg. Kushner már elkezdett dolgozni az egyelőre cím nélküli memoáron, és várhatóan a Közel-Kelettől kezdve a büntetőjogi reformon át a kormányzat világjárvány kezeléséig mindenről ír majd.

„Könyve a kormányzati tevékenység végleges és alapos elbeszélése lesz – és az igazság arról, hogy mi történt a zárt ajtók mögött”

– jelentette be kedden a Broadside.

Az anyagi feltételeket nem hozták nyilvánosságra.

Kushner szerződtetése a könyviparban zajló vita idején történik, amely arról szól, hogy mely Trump-tisztviselők, nevezetesen maga Trump sem adhat ki könyvet anélkül, hogy lázadást váltana ki a kiadóban.

A Simon & Schuster több ezer alkalmazottja és szerzője tavasszal nyílt levelet írt alá, amelyben elítélték a kiadónak azt a döntését, hogy szerződtette Mike Pence volt alelnököt.

Májusban a Simon & Schuster főépületében az alkalmazottak felelősségre vonták Jonathan Karp vezérigazgatót, aki azt válaszolta, hogy szerinte a vállalatnak az a feladata, hogy meghallgassa a politikai viták ellentétes oldalait. Azt is elmondta, hogy nem akarja kiadni Trumpot, mert nem hiszi, hogy a volt elnök őszinte könyvet írna.

Jared Kushner közel-keleti békeintézetet alapított

Még Biden is elismeri, hogy az Ábrahám-egyezmények stratégiai fontosságú Amerika számára.

Ezt a cikket szerkesztőségünk a sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.