A DK ezúttal a cigányokat a zsidók biológiai fegyverének tartó jobbikost támogat

„A DK kivívta a hálámat és tiszteletemet” – fogalmazott Rig Lajos jobbikos politikus, aki pár éve még arról posztolt cikket, hogy a cigányságot a zsidók biológiai fegyverként használják – írja a Mandiner.

A DK és Dobrev Klára támogatásával indul az országgyűlési választáson a jobbikos Rig Lajos. A politikus ezt a Facebookon tudatta követőivel, egy Gyurcsány Ferenc feleségével közös kép kíséretében. Úgy tűnik, Rig Lajos komoly változáson ment keresztül, hiszen a politikus pár évvel ezelőtt még elég erős kijelentéseket tett és egy

olyan cikket posztolt, amely szerint a cigányságot a zsidók biológiai fegyverként használják.

„Ideje a térségünknek is félretenni az ideológiai vitákat. A DK megtette ezt, ami miatt kivívta a hálámat és tiszteletemet. Szövetségünk alapja, hogy nem azt keressük, ami elválaszt, hanem azt, ami összeköt” – írta Dobrevvel közös képe mellé a jobbikos.

A különös választás nem kerülte el a fideszes Hollik István figyelmét sem.

„Dobrev Klára azzal a Rig Lajossal szerepel közös plakaton, aki a cigányokról készült előítéletes fotósorozatokkal és fajgyűlölő összeesküvés-elméletekkel házalt, és olyan cikkeket posztolt, amelyek szerint a cigányságot a zsidók biológiai fegyverként használják. Gratulálok az erkölcsbajnok baloldalnak!”

– írta a fideszes képviselő.

Ezúttal olyan jobbikost indít a DK, aki még tavaly is „agresszorozta” Izraelt

Pál Gábor korábban kiállt Gyöngyösi Márton listázása mellett is, és Csatáry Lászlót sem tartotta háborús bűnösnek.