Izraeli valóságshow „futballsztárjaival” forgatnak az Emírségekben

Az arab országban folytatódhat az izraeli celebritások labdakergetését is feldolgozó szórakoztató műsor.

Már nagyban zajlanak az egyeztetések arról, hogy Izrael egyik legnépszerűbb televíziós műsora, a Goalstar 10. évadjának mikor és milyen körülmények között kezdődjön el a forgatása az Egyesült Arab Emírségekban — írja az Israel Hayom.

Az elsőre meghökkentőnek tűnő hír előzménye a diplomáciai kapcsolatok rendezése a két állam között. Mi is több ízben jelentettük, hogy a gazdasági szektor résztvevői azonnal nekiveselkedtek az eddig nem ismert terep lehetőségeinek kiaknázásának.

Hamarosan kóser étel is elérhető lesz az Emírségek szállodáiban

A világ legnagyobb kósersági minősítő szervezete, az amerikai székhelyű Orthodox Union fogja koordinálni az emírségi szállodák kóser élelmiszer ellátását.

A legfrissebb hír szerint a korábban Brazíliában, illetve Argentínában is forgatott stáb most

Izrael történetének első olyan televíziós produkciójára készül, amelyet a Perzsa-öbölben vesznek fel, és amelyet a zsidó állam egyik kereskedelmi csatornáján fognak majd bemutatni.

A Goalstar korábbi kilenc epizódjában olyan futballcsapatokról forgattak, amelyek tagait népszerű izraeli személyiségek közül válogattak ki. A legújabb, immáron 10. évadhoz most zajlanak a válogatások, párhuzamosan az arab és az izraeli producerek egyeztetéseivel — írja a lap.

„Izrael és az arab orzág közötti békemegállapodás után alig várjuk, hogy a sikeres műsor egy olyan fantasztikus országban folytatódhasson, mint az Egyesült Arab Emírségek” 

— idézte a lap a műsorgyártó ADD és HOT médiakonszernek minapi közös nyilatkozatát.

Ábráhám-egyezmény: A háború nélkül béke

Ábrahámnak a végtelennek tűnő koronavírus járványba, és a belpolitikai válságba belefáradt izraeli fiai és leányai úgy vélik, hogy a puding próbája az evés, a többit a történelem fogja eldönteni.